Parafin-GIGI-453g-BOROVNICA

Parafin GIGI – BOROVNICA

880,00 din sa PDV-om

GiGi parafin od borovnice je parafin formula koja sadrži hranljive sastojke i sastojke za vlaženje kože, sačinjena je od ekstrakata borovnice. Borovnica sadrži visok stepen antioxidanata za zdraviju i lepšu kožu. Antiupalne osobine borovnice takođe služe da spreče simptome artritisa.

Na zalihama

Opis Proizvoda

Toplotna terapija nalazi svoju primenu kroz decenije. Rimljani, Japanci i mnoge druge kulture otkrile su prednosti parafinske terapije koja utiče na telo i um.
Danas parafinske terapije imaju veliku primenu u medicini, koriste ih i specijalisti za artritis i fizioterapeuti, primenjuju se kod onih koji pate od bursitisa, tendinitisa, artritisa, hroničnih upala zglobova, upala mišića, spazama, atletskih povreda ili drugih stanja u kojim je toplota preporučljiva terapija. Parafinski tretmani smanjuju otok u mišićima i ublažavaju upalu zglobova i vezivnog tkiva, često se koriste prilikom terapeutskih vežbi i masaža.

Neto težina: 453g

Dodatne informacije

Bruto težina 0.5 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj 011/3284-149 ili 011/3284-217 (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 05237
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu