Parafin-GIGI-453g-BOTANIČKA-MEŠAVINA

Parafin GIGI – BOTANIČKA MEŠAVINA

1.290,00 din sa PDV-om

GiGi Parafin od mešavine botaničkih biljaka ima izbalansirani sadržaj sastojaka Brazilskog papaja voća i prirodnih botaničkih sastojaka. Kombinacijom Gingsenga, Ginka, Jojobe i vitamina E dobija se mešavina koja će omogućiti da se zaštititi koža, od sušenja i preranog starenja.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Toplotna terapija nalazi svoju primenu kroz decenije. Rimljani, Japanci i mnoge druge kulture otkrile su prednosti parafinske terapije koja utiče na telo i um.

Danas parafinske terapije imaju veliku primenu u medicini, koriste ih i specijalisti za artritis i fizioterapeuti, primenjuju se kod onih koji pate od bursitisa, tendinitisa, artritisa, hroničnih upala zglobova, upala mišića, spazama, atletskih povreda ili drugih stanja u kojim je toplota preporučljiva terapija. Parafinski tretmani smanjuju otok u mišićima i ublažavaju upalu zglobova i vezivnog tkiva, često se koriste prilikom terapeutskih vežbi i masaža.

Neto težina 453g

Dodatne informacije

Bruto težina 0.5 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 08783
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu