Parafin-GIGI-453g-NAR-I-BRUSNICA

Parafin GIGI – NAR I BRUSNICA

880,00 din sa PDV-om

GiGi parafin od nara i brusnice se sastoji od ekstrakata voća, nara i brusnice koji doprinose zdravlju kože. Nar sadrži polifenil antioksidant koji se bori protiv radikalnih promena i starenja kože. Kada se sjedini sa drugim antioksidantom kao što je brusnica, omogućava još veći efekat. Brusnica sadrži visok stepen fito-nutrienata i antioksidanata koji suzbijaju štetne molekule koji napadaju kožu.

Na zalihama

Opis Proizvoda

Toplotna terapija nalazi svoju primenu kroz decenije. Rimljani, Japanci i mnoge druge kulture otkrile su prednosti parafinske terapije koja utiče na telo i um.

Danas parafinske terapije imaju veliku primenu u medicini, koriste ih i specijalisti za artritis i fizioterapeuti, primenjuju se kod onih koji pate od bursitisa, tendinitisa, artritisa, hroničnih upala zglobova, upala mišića, spazama, atletskih povreda ili drugih stanja u kojim je toplota preporučljiva terapija. Parafinski tretmani smanjuju otok u mišićima i ublažavaju upalu zglobova i vezivnog tkiva, često se koriste prilikom terapeutskih vežbi i masaža.

Neto težina: 453g

Dodatne informacije

Bruto težina 0.5 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj 011/3284-149 ili 011/3284-217 (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 05238
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu