Perika HAIRDO Angled Cut
Perika HAIRDO Angled Cut (3)Perika HAIRDO Angled Cut (4)Perika HAIRDO Angled Cut (5)Perika HAIRDO Angled Cut (6)Perika HAIRDO Angled Cut (7)Perika HAIRDO Angled Cut (1)

Perika HAIRDO Angled Cut

10.995,00 din sa PDV-om

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

HairDo perike omogućavaju trenutnu promenu stila, bez potrebe za šišanjem ili farbanjem kose. Vlasi perike su izrađene od Tru2Life termootpornih sintetičkih vlakana, proizvedenih u Japanu.
Karakteristika vlakana je da se mogu stilizovati aparatima koji emituju toplotu (presa, fen, figaro) na temperaturi do maksimalnih 180oC. Prilikom stilizovanja aparatima, postupak započeti minimum 2 cm od korena i upotrebiti četku za nadograđenu kosu. Stilizovanje perike se može izvesti i prstima. Kako bi se olakšalo raščešljavanje vlakana, može se naneti mala količina balzama koji se ne ispira.
Unutrašnja strana perike je obložena trakama i mrežicom pomoću kojih se može izvršiti podešavanje obima perike, kako bi se uskladio sa obimom glave. Mrežica je prozračna, laka za nošenje i ne izaziva dodatno zagrevanje temena glave.

Pakovanje sadrži:
Periku – od termootpornih sintetičkih vlakana
Najlonsku kapu – za lakše postavljanje perike i prikrivanje krajeva prirodne kose
Dužina: 18/11.5cm

Boja: Platinasto plava nijansa

Dodatne informacije

Bruto težina 0.5 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 28682
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu