Perika HAIRDO Short & Sleek
Perika HAIRDO Short & Sleek (3)Perika HAIRDO Short & Sleek (4)Perika HAIRDO Short & Sleek (5)Perika HAIRDO Short & Sleek (6)Perika HAIRDO Short & Sleek (7)Perika

Perika HAIRDO Short & Sleek

10.995,00 din sa PDV-om

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

HairDo perike omogućavaju trenutnu promenu stila, bez potrebe za šišanjem ili farbanjem kose. Vlasi perike su izrađene od Tru2Life termootpornih sintetičkih vlakana, proizvedenih u Japanu.
Karakteristika vlakana je da se mogu stilizovati aparatima koji emituju toplotu (presa, fen, figaro) na temperaturi do maksimalnih 180oC. Prilikom stilizovanja aparatima, postupak započeti minimum 2 cm od korena i upotrebiti četku za nadograđenu kosu. Stilizovanje perike se može izvesti i prstima. Kako bi se olakšalo raščešljavanje vlakana, može se naneti mala količina balzama koji se ne ispira.
Unutrašnja strana perike je obložena trakama i mrežicom pomoću kojih se može izvršiti podešavanje obima perike, kako bi se uskladio sa obimom glave. Mrežica je prozračna, laka za nošenje i ne izaziva dodatno zagrevanje temena glave.

Pakovanje sadrži:
Periku – od termootpornih sintetičkih vlakana
Najlonsku kapu – za lakše postavljanje perike i prikrivanje krajeva prirodne kose
Dužina: 9/10cm

Boja: Srednje smeđa nijansa

Dodatne informacije

Bruto težina 0.5 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 28683
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu