Poklon-set-za-piling-i-korekciju-konture-tela-REVUELE-Honey-Temptation

Poklon set za piling i korekciju konture tela REVUELE Honey Temptation

863,00 din sa PDV-om

Nema na zalihama

 

Opis Proizvoda

TOPLO PAKOVANJE ZA NEGU TELA NA BAZI MEDA

Ovaj tretman na bazi meda je namenjen koži osoba koje pate od celulita praćenog pojavom edema i od prekomerne telesne težine. Tonira i ojačava zidove krvnih sudova, smanjujući simptome prošrenih krvnih sudova, uklanjajući efekat „naradžine kore“, zatežući kožu, povećavajući njenu elastičnost i smanjujući telesni obim. Tokom tretmana, višak vlažnosti se oslobađa iz tkiva, a metabolizam se vraća u optimalno stanje.

PILING ZA TELO NA BAZI MEDA

Med blagotvorno deluje na neželjene izrasline na problematičnim delovima kože i reguliše metabolizam tkiva. Bogata, gusta tekstura ovog proizvoda nežno uklanja keratizovane ćelije i ne suši, iritira ili oštećuje kožu. Prirodne, piling čestice ovog proizvoda nežno otvaraju pore, efikasno čiste kožu i pospešujući krvotok i proces regeneracije. Redovna piling rutina (2 puta nedeljno) vidljivo podmlađuje kožu i čini je glatkom. Koža ne samo da postaje glađa, već se sa svakim narednim korišćenjem hidrira.

Dodatne informacije

Bruto težina 0.800 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 25891
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu