Prirodna kosa u snopu INFINITY Bulk 50-55cm
Prirodna kosa u snopu INFINITY Bulk 50-55cm 1BPrirodna kosa u snopu INFINITY Bulk 50-55cm 2Prirodna kosa u snopu INFINITY Bulk 50-55cm 4Prirodna kosa u snopu INFINITY Bulk 50-55cm 6Prirodna kosa u snopu INFINITY Bulk 50-55cm 8Prirodna kosa u snopu INFINITY Bulk 50-55cm 10Prirodna kosa u snopu INFINITY Bulk 50-55cm

Prirodna kosa u snopu INFINITY Bulk 50-55cm

18.500,00 din sa PDV-om

Indijska 100% prirodna kosa namenjena za nadogradnju prirodnih vlasi svim tehnikama.

Poništi
 

Opis Proizvoda

Indijska 100% prirodna kosa namenjena za nadogradnju prirodnih vlasi svim tehnikama. Visok kvalitet svakog pramena vlasi (REMY SISTEM), izuzetne čvrstine i postojanosti, besprekorno se stapa sa prirodnom kosom.
Originalno pakovanje kose (u snopu) omogućava tehničaru da prilikom nadogradnje sam odabere debljinu pramena kose.

Kvalitet i način nadogradnje omogućavaju lako nanošenje i skidanje kose, ne oštećujući pri tome prirodnu vlas. Uz redovan tretman odgovarajućim preparatima i češljanje četkom za nadograđenu kosu, nadogradnja traje dugo, do 4-5 meseci, ne mrsi se i lako se održava.

Pakovanje sadrži snop kose težine 110 g
Dužina: 50/55 cm

Napomena: Zbog različitih uređaja i kalibracije monitora, boja koju vidite na svom uređaju može se minimalno razlikovati od nijanse u prirodi.

KAKO KORISTITI
Kosa za nadogradnju namenjena isključivo za profesionalnu upotrebu
Nadogradnja kose se radi na čistoj, suvoj i isfeniranoj kosi, bez korišćenja dodatnih preparata nakon upotrebe šampona
Ukoliko je kosa prljava ili masna, postoji mogućnost da se ne uradi adekvatan spoj između prirodne i nadograđene kose i da ona vremenom počne da „ispada“. Ovo se prevashodno odnosi na nadogradnju keratinom. Nakon nadogradnje prvih 5 pramenova keratinom potrebno je sačekati 20-30 minuta, da bi se utvrdilo da li keratin zadovoljava ponuđeni kvalitet
Kosu u snopu je takođe moguće nadograditi pomoću mikroringova ili šivenjem na tresu
Nadograđenu kosu je potrebno održavati specijalizovanim preparatima za nadograđenu kosu u skladu sa savetima profesionalnog lica (frizera ili prodavca)
Održavanje nadograđene kose je neophodno
S obzirom da nadograđena kosa nije “živa“, ona zahteva svakodnevno održavanje i raščešljavanje (ukoliko dođe do mršenja kose ili efekta takozvanog “ćebanja”, smatra se da je to isključivo posledica neadekvatnog održavanja)
Pranje nadograđene kose se mora vršiti određenom tehnikom
Kada se kosa nalazi u svom prirodnom padu, pere se provlačenjem prstiju u jednom pravcu, bez gužvanja ili trljanja
Obavezno je hidriranje kose specijalnim preparatima, odnosno nanošenje pakovanja, balzama ili maski, 2-5 cm od korena kose i ispiranje dok je kosa u prirodnom padu, od temena ka krajevima

Dodatne informacije

Bruto težina 0.2 kg
Izbor boje

1B Crna, 2 Tamnosmeđa, 4 Smeđa, 6 Tamnoplava, 8 Svetlosmeđa, 10 Zlatna svetloplava

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda:
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu