Pure-Yucca-(100-kapsula)

Pure Yucca (100 kapsula)Juka preparat za detoksikaciju

3.440,00 din sa PDV-om

Saponini, prirodni aktivni sastojci biljke Yucca koji liče na steroide imaju diuretički, antiinflamatorni, spazmolitički i antioksidantni efekat. Ekstrakt sadrži nekoliko enzima, hlorofil, antioksidante i druge aktivne sastojke. Pure Yucca može da bude od pomoći u detoksikaciji digestivnog sistema, putem ubrzavanja metabolizma i ubrzane sekrecije štetnih supstanci.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

KOME PREPORUČUJEMO?

-Osobama koje žele da potpomognu detoksikacione procese u svom telu
-Osobama koje uzimaju lekove za čišćenje creva
-U cilju obnove ravnoteže crevne flore, posebno nakon tretmana antibioticima
Kao suplement u terapiji smanjenja holesterola

SASTAV:

500mg Samlevena stabljika juke

PAŽNJA!
Pažnja! Tokom dijete za čišćenje organizma, važno je obezbediti adekvatan unos tečnosti, tako da se ove tablete uzimaju sa 1-2 velike čaše vode. Preporučuje se unos od 2-3 litre tečnosti svaki dan, da bi se olakšalo izbacivanje toksičnih supstanci. Na početku yucca tretmana može doći do obilnog mokrenja, proliva i opadanja nivoa kalijuma. To je posledica efekta ubrzanja metabolizma i detoksikacije, koja može da se izbegne tačnim doziranjem, odgovarajućom ishranom i u nekim slučajevima vegetarijanskom dijetom koju propisuje dijetetičar. Deca ispod 10 godina starosti mogu da koriste ovaj proizvod samo na osnovu lekarske preporuke.

Dodatne informacije

Bruto težina 0.200 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: cal-pureyucca
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu