linija-za-depilaciju-mala

Salon Professional set za depilaciju šećernom pastom za kućnu upotrebu

3.640,00 din sa PDV-om

Salon šećerna pasta za depilaciju je prirodan proizvod bez konzervansa, bez veštačkih boja i bez hemijskih dodataka. Ona se lepi na dlačice i nežno ljušti isključivo mrtve ćelije kože zahvaljujući čemu tretman depilacije postaje znatno nežniji.

Na zalihama

Opis Proizvoda

Set za depilaciju šećernom pastom obuhvata sve proizvode koji su Vam potretni za ovu vrstu depilacije:

Šećerna pasta 300 gr
Puder pre depilacije 100 gr
Neven gel posle depilacije 300 ml
Losion protiv urastanja dlaka 150 ml

Salon Šećerna pasta za depilaciju je prirodan proizvod bez konzervansa, bez veštačkih boja i bez hemijskih dodataka. Šećerna pasta je hipoalergenski proizvod koji nije testiran na životinjama. Ona se lepi na dlačice i nežno ljušti isključivo mrtve ćelije kože zahvaljujući čemu tretman depilacije postaje znatno nežniji. Salon šećerna pasta može da se nanese više puta na istu površinu kože čime se dobija temeljno odstranjivanje dlačica. Prednosti depilacije šećernom pastom: smanjuje se broj uraslih dlaka, vreme između depilacija se produžava na period od 4 do 5 nedelja, depilacija je manje bolna, mogu da se depiliraju i vrlo kratke dlake dužine 4 mm – 5 mm. Salon šećerna pasta je rastvorljiva u vodi, lako se uklanja pomoću tople vode bez upotrebe hemijskih sredstava. Salon šećerna pasta je higijenska jer se nikada ista količina ne upotrebljava ponovo.

Depilacija šećernom pastom je vrlo ekonomična jer se koristi vrlo mala količina paste:

20 gr je dovoljna količina paste za depilaciju nogu
10 gr je dovoljna količina za depilaciju ruku
Salon Puder pre depilacije (bez konzervansa, nije testiran na životinjama) se koristi pre depilacije kako bi se izbeglo lepljenje sredstva za depilaciju i da bi se dlaka odvojila od kože. Koristi se kod svih vrsta depilacije.

Salon Neven gel posle depilacije (bez parabena, bez veštačkih boja i mirisa) nanosi se u tankom sloju na depiliranu površinu (nausnice, pazuh, prepone, ruke i noge) ostavljajući prijatan osećaj na koži. Umiruje i hidrira kožu nakon svih vrsta depilacije.

Salon Losion protiv urastanja dlaka (bez parabena, bez veštačkih boja i mirisa) nanosti se na kožu nakon depilacije. Može da se koristi svakodnevno. Omekšava i hidrira kožu, ostavljajući prijatan osećaj na koži.

Dodatne informacije

Bruto težina 1 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj 011/3284-149 ili 011/3284-217 (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: sp-set1
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu