Akcija!
Sampon-za-ispravljanje-kose-sa-keratinom-780-ml

Šampon za ispravljanje kose sa keratinom 780 ml

3.480,00 din 2.950,00 din sa PDV-om

Ovaj šampon se zasniva na patentiranoj tehnologiji koji jača vlakno stabla dlake. Tretira kosu koja se ispravlja svim metodama za ispravljanje i kosu koja je termički oblikovana od strane frizera ili keramičkom peglom za ispravljanje kose.

Na zalihama

Opis Proizvoda

Keratin je supstanca koja oblaže stablo dlake i tako zatvara iskrzane krajeve i stvara zaštitni spoljašnji sloj koji okružuje dlaku i čini je glatkom. Ovaj šampon se zasniva na patentiranoj tehnologiji koji jača vlakno stabla dlake. Tretira kosu koja se ispravlja svim metodama za ispravljanje i kosu koja je termički oblikovana od strane frizera ili keramičkom peglom za ispravljanje kose. Šampon hrani, osvežava i čisti kosu nežno bez uzrokovanja suvoće, i povećava otpornost na lomljenje stabla dlake. Šampon ima inovativnu formulu bez soli koja štiti i produžava osećaj glatke kose. Ovaj šampon je obogaćen čistim keratinom, uljem argana, ekstraktom kamilice, ekstraktom aloje vere, uljem jojobe, vitaminom E i proteinima koji obnavljaju kosu. Nakon korišćenja šampona, kosa je ravnija, mekša, zdravija, sjajnija i laka za oblikovanje.

Proizvođač: E.L.Erman za Health&Beauty Ltd. Izrael
Pakovanje: 780 ml

Dodatne informacije

Bruto težina 1 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj 011/3284-149 ili 011/3284-217 (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 3320L
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu