Silk`n Glide Unisex aparat za uklanjanje dlaka
Silk`n Glide Unisex aparat za uklanjanje dlaka (1)Silk`n Glide Unisex aparat za uklanjanje dlaka (2)Silk`n Glide Unisex aparat za uklanjanje dlaka (7)Silk`n Glide Unisex aparat za uklanjanje dlaka (3)Silk`n Glide Unisex aparat za uklanjanje dlaka (6)Silk`n Glide Unisex aparat za uklanjanje dlaka tabela

Silk`n Glide Unisex aparat za uklanjanje dlaka

26.193,60 din sa PDV-om

Prvi uređaj za uklanjanje dlačica dizajniran specijalno za muškarce i žene.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Upoznajte Silk’n Glide Unisex 200.000 epilator: prvi uređaj za uklanjanje dlačica dizajniran specijalno za muškarce i žene. Tretman trajne epilacije nikada nije bio ugodniji. Sada možete lako da delite uređaj sa svojim partnerom, na primer, zato što za dezinfekciju uređaja nakon svakog tretmana možete izvršiti koristeći jedinstveni Silk’n Cleansing Box – sistem za dezinfekciju. Jednostavno postavite uređaj za uklanjanje dlaka u sistem za čišćenje i plavo LED svetlo će efikasno elimininisati bakterije. Započnite sve tretmane sa higijenski čistim uređajem uklanjanja dlaka!

Koristi patentiranu i klinički dokazanu HPL ™ tehnologiju za trajnu epilaciju
Prvi HPL ™ uređaj za uklanjanje dlaka za muškarce i žene
Uključuje Silk’n Clensing Box – sistem za dezinfekciju
Tretman celog tela za manje od 20 minuta
Podesiva brzina: od 1 pulsa u 1 sekundi, do 1 pulsa u 2 sekunde
Čak do 92% smanjenja dlačica nakon završetka tretmana
Možete napraviti raspored tretmana sa inteligentnom Silk’n App aplikacijom
Proizvodi 200.000 svetlosnih impulsa
Pogodan za tretmane celog tela i lica
U radu koristi metod pulsiranja i metod klizanja
Ima pet nivoa podešavanja energije
Takođe pogodan za kožu sa tamnim tenom
Može se koristiti posle sunčanja (podesite nivo energije na 1)
Površina tretmana: 3 cm ²
Nisu potrebni kertridži za ponovno punjenje
Futrola za pakovanje je uključena

Silk`n Cleansing Box – Sistem za dezinfekciju
Sistem za dezinfekciju – Silk’n Cleansing Box je pametan izum za dezinfekciju uređaja za uklanjanje dlaka. Jednostavno stavite epilator u sistem za dezinfekciju, i uređaj će biti temeljno dezinfikovan u roku od samo 6 do 7 minuta. Tajna leži u plavom LED svetlu koje sistem za dezinfekciju koristi, a koje je poznato po svojim antibakterijskim efektima.
Ćelije bakterija apsorbuju ovo plavo LED svetlo i umiru. Nakon dezinfekcije uređaj za uklanjanje dlaka je higijenski čist, tako da deljenje uređaja sa vašim partnerom, na primer, više nije problem.

Podesiva brzina za maksimalnu udobnost
Silk’n Glide unisex 200.000 epilator sadrži različite postavke energije kojima se kontroliše brzina impulsa. Odaberite postavku najniže energije (1), i uređaj će emitovati 1 svetlosni impuls svake sekunde dok klizate uređajem preko kože kako biste uklonili dlačice. Ili izaberite veću postavku energije za uklanjanje neželjenih dlaka na pojedinim mestima, puls po puls. Šta god da izaberete, Glide Uniseks će osigurati najbrže moguće uklanjanje dlaka.

Do 92% smanjenja dlačica nakon tretmana
Istraživanja pokazuju da korišćenje Silk’n Glide Unisex 200.000 epilatora daje rezultate u vidu smanjenja neželjenih dlačica čak do 92%, nakon završetka tretmana. Pored toga, savremena tehnologija koju koristi Glide unisex epilator je patentirana i klinički dokazana. Uređaj emituje svetlosne impulse koji prodiru u folikul dlake i izazivaju dlake da ispadnu, efikasno i bezbolno. Posle samo 3-4 sesije, primetićete do 50% manje dlaka, a nakon završnog tretmana možete postići smanjenje neželjenih dlačica čak i do 92%.

200,000 svetlosnih impulsa: nije potreban kertridž za ponovno punjenje
Silk’n Glide Unisex emituje ni manje ni više nego 200.000 svetlosnih impulsa. Zahvaljujući ovom velikom broju impulsa – za razliku od drugih uređaja na tržištu – nikad ne morate da dopunjavate kertridž, što znači velike uštede novca. 200.000 impulsa je i više nego dovoljno za više kompletnih tretmana celog tela, za muškarce i žene. Stoga je savršen da ga oboje koristite. Možete pohraniti svoj Glide Unisex epilator u praktičnu futrolu koju dobijate sa epilatorom, i poneti ga sa sobom gde god da idete. Idealan je za putovanja!

Za celo telo i lice
Noge, ruke, predeo ispod pazuha, bikini linija, leđa i grudi: The Silk’n Glide Unisex 200.000 epilator može ukloniti neželjene dlake sa svakog dela tela sa najvećom lakoćom. Takođe je pogodan za uklanjanje dlačica sa lica. Možete samo izvršiti tretmane udobno u svojoj kući. Uređaj ima efektivnu površinu od 3 cm², što ga čini podjednako odgovarajućim za tretmane manjih područja kao što je gornja usna. U kombinaciji sa metodom klizanja, gotovi ste brže nego što mislite!

Dodatne informacije

Bruto težina 0.5 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: ctc3
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu