Silk`n Silhouette anticelulit aparat
Silk`n Silhouette anticelulit aparat (8)Silk`n Silhouette anticelulit aparat (9)Silk`n Silhouette anticelulit aparat (10)Silk`n Silhouette anticelulit aparat (1)Silk`n Silhouette anticelulit aparat (7)Silk`n Silhouette anticelulit aparat (4)Silk`n Silhouette anticelulit aparat (5)Silk`n Silhouette anticelulit aparat (6)Silk`n Silhouette anticelulit aparat (11)

Silk`n Silhouette anticelulit aparat

24.490,00 din sa PDV-om

Čvrsta koža i manje celulita bez operacije? Sada to možete postići kod kuće, sa Silk’n Silhouette aparatom! Predstavljamo najveću inovaciju u oblasti lečenja celulita i postizanja glatke konture tela kroz HT ™ tehnologiju.

Nema na zalihama

 

Opis Proizvoda

Čvrsta koža i manje celulita bez operacije? Sada to možete postići kod kuće, sa Silk’n Silhouette aparatom! Predstavljamo najveću inovaciju u oblasti lečenja celulita i postizanja glatke konture tela kroz HT ™ tehnologiju.

Koristi revolucionarnu HT ™ tehnologiju
Učvršćuje dublje slojeve kože
Zateže opuštenu kožu
Smanjuje celulit
Smanjuje obim tela
Konturu tela čini glatkijom
Poboljšava teksturu i elastičnost kože
Vraća ravnotežu kože i podstiče podmlađivanje
Pogodan za upotrebu na svim delovima tela, (npr zadnjica, nadlaktice, bokovi, unutrašnja i spoljašnja strana butina)

Predstavljamo Vam multifunkcionalni Silk’n Silhouette: inovativni aparat za kućnu upotrebu koji pomaže smanjenju celulita, istovremeno poboljšavajući konture tela i vraćajući elastičnost vašoj koži.
Silk’n Silhouette se zasniva na revolucionarnoj HT ™ tehnologiji koja kombinuje tri izvora energije: Bi-Polar RF energiju, LED svetlosnu energiju i IR toplotnu energiju. Ova nerazdvojna trojka se bavi problematičnim područjima i prodiredo masnog tkiva ispod epidermisa!

Starenje kože
Proces starenja je neizbežan. Kako godine prolaze, naša koža gubi svoju čvrstinu i počinje da visi.
Celulit (poznat i kao sindrom pomorandžine kore) može se javiti još u tinejdžerskom dobu. Adipociti – masne ćelije u dubljim slojevima epiderma čuvaju višak hranjivih materija u obliku masti. One mogu povećati svoju zapreminu drastično čak i do 30 puta vise od njihove originalne veličine.
Adipociti se formiraju tokom tri perioda života: na početku puberteta, u prva tri meseca trudnoće i nakon porođaja. Kada adipociti počinju da se povećavaju odnosno šire svoju zapreminu počinju iznutra da potiskuju ostale slojeve kože što za posledicu ima pojavu neravnina na samoj površini.
Na vidljivost celulita dodatno utiče starenje kože. Kada starimo, naše vezivno tkivo se smanjuje, naša koža postaje tanja i smanjuje se količina kolagena. Kao rezultat, koža postaje mlitava. Zbog toga masne ćelije koje potiskuju unutrašjost kože postaju sve vidljivije i daju koži neravnu, nepravilnu teksturu.

Tri nivoa podešavanja jačine energije: nizak, srednji I visok
Silk’n Silhouette možete koristiti u tri različita podešavanja jačine energije: nizak, srednji i visok. Ovi nivoi se razlikuju jedni od drugih, ali i dopunjuju jedni druge. Svi delovi tela mogu se tretirati laganim pomeranjem aparata u period od 20 minuta. Tokom ovog procesa osećate kako Silhouette deluje na vašu kožu, ona postaje toplija.

Bezbedan za korišćenje na svim delovima tela
Silk’n Silhouette preporučuju lekari i dermatolozi i odobrena od strane medicinskih regulatornih tela. Kao i svi ostali Silk’n proizvodi, Silk’n Silhouette je prošao klinička ispitivanja na različitim delovima tela. Dokazano je da su kratki tretmani bezbedni i da daju dobre rezultate.

Jedinstveni sigurnosni mehanizam: toplotni sensor
Silk’n Silhouette ima jedinstveni sigurnosni mehanizam koji štiti vašu kožu a to je toplotni senzor. Ovaj ugrađeni toplotni stabilizator meri temperaturu vaše kože tokom tretmana.
Sve što treba da uradite je da klizite uređajem preko dela tela koji tretirate oko 20 minuta, tokom tretmana ćete osetiti da koža postaje toplija. Ako prekoračite preporučeno vreme i toplotni senzor izmeri temperaturu iznad 41 ° C, aparat će automatski prestati da emituje toplotu. Kada se koža dovoljno ohladi, tretman će se nastaviti. Ovaj mehanizam sprečava da se vasa koža u bilo kom trenutku u toku tretmana pregreje.

Kako radi?
Tri izvora energije (Bi-Polar RF energija, LED svetlosna energija i IR toplotna energija) zajedno prodiru i zagrevaju sve slojeve kože, od epidermisa do subdermalne masti. Na ovaj način dolazi do kontrakcija vlakana u koži. Silhouette rešava problem iznutra. Koža je vidno čvršća i izgleda mlađe.

HT ™ (Home Tightening) tehnologija kombinuje tri izvora energije
1. Bi-Polar RF energija: prodire u dublje slojeve kože do 10 mm i smanjuje nivo celulita.
2. LED svetlosna energija: podmlađuje kožu i vraća prirodnu ravnotežu.
3. IR toplotna energija: poboljšava teksturu kože.

Vreme trajanja tretmana
Silk’n Silhouette možete podesiti u tri različita nivoa: nizak, srednji i visok. Korišćenje Silk’n Silhouette je jednostavno! Samo pratite uputstva i na putu ste do potpuno novog izgleda! Za prvi tretman na svakom od delova tela, postupajte prema stavkama navedenim u uputstvu za upotrebu I počnite sa najnižim podešavanjem nivoa energije. Za sledeći tretman možete koristiti srednji i visok nivo energije. Za najbolje rezultate tretirajte kožu u periodu od 20 minuta koristeći nivo energije koji vam najviše prija.

Dodatne informacije

Bruto težina 0.5 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: ctc6
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu