Subrina sampon za suvo pranje kose

Subrina šampon za suvo pranje kose

1.050,00 din sa PDV-om

Suvi šampon sa keratinom idealan je za korišćenje između dva pranja kose. Nežno čisti, apsorbuje vižak vlage i osvežava kosu bez vode.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Suvi šampon sa keratinom idealan je za korišćenje između dva pranja kose. Nežno čisti, apsorbuje vižak vlage i osvežava kosu bez vode. Čini kosu na izgled i dodir čistom, pruža dodatni volumen, a keratin dodatno jača kosu.

Kako se koristi suvi šampon?
Suvi šampon nanesite na koren kose, sačekajte da deluje nekoliko trenutaka a potom raščešljajte kosu četkom. Ukoliko planirate da oblikujete kosu, najbolje da šampon za suvo pranje naneste kao prvi korak kako pri raščešljavanju ne biste poremetili frizuru.

Dodatan savet:
Ukoliko možete, nanesite suvi šampon dan pre. Ukoliko znate da sutradan ne stižete da operete kosu, upotrebite šampon za suvo pranje noć ranije, pre nego što legnete u krevet istim postupkom (raščešeljajte). Ovako ćete osigurati da se on u potpunosti upije u kosu koja će sutradan izgledati sveže bez belih tragova.

Dodatne informacije

Bruto težina 0.2 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: sub1000
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu