Ultrazvucna kavitacija i lipo laser - aparat za lice i telo
Ultrazvucna kavitacija i lipo laser - aparat za lice i teloUltrazvucna kavitacija i lipo laser - aparat za lice i teloUltrazvucna kavitacija i lipo laser - aparat za lice i teloUltrazvucna kavitacija i lipo laser - aparat za lice i teloUltrazvucna kavitacija i lipo laser - aparat za lice i teloUltrazvucna kavitacija i lipo laser - aparat za lice i telo

Ultrazvučna kavitacija i lipo laser – aparat za lice i telo

155.760,00 din sa PDV-om

Baziran na ultrazvuku, radiofrekvenciji i vakumskoj masaži sa radio frekvencijom, te daje vidljive i brze rezultate.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Baziran na ultrazvuku, radiofrekvenciji i vakumskoj masaži sa radio frekvencijom, te daje vidljive i brze rezultate.

Poseduje dve sonde za lice, 3 za telo i ukupno 8 lipo lasera.

Njihovim delovanjem se postižu sledeći efekti:

 • razgradnja masnih ćelija,
 • odvajanje i rastvaranje masti,
 • smanjivanje masnih elemenata,
 • poboljšanje kvaliteta protoka i cirkulacije tkiva,
 • zatezanje lica, vrata i dekoltea.
 • .

  Aparat ima ekran osetljiv na dodir pomoću koga se podešava vreme trajanja tretmana intenzitet. Aparat nudi mogućnost manuelnog podešavanja prema svakom klijentu.

  Pored toga, jedna od prednosti aparata je što ima mogućnost led terapije crvenim svetlom.
  Ultrazvučna kavitacija je metoda parcijalnog uklanjanja masnih naslaga i celulita ultrazvukom bez opasnosti od oštećenja vaskularnog sistema. To je neinvazivna i bezbolna terapija koja omogućava brzo, sigurno i efikasno preoblikovanje tela.
  Radiotalasni lifting za telo deluje na površinski sloj kože i masnoća se pretvara u sitne kapi koje se lako eliminišu iz organizma. Radiotalasni vakum odiže deo epidermisa od potkožnog masnog tkiva, povećava prokrvljenost i time utiče na redukciju masnih naslaga. Pored toga, redukuje celulit, vraća tonus tkivu, podiže zadnjicu i oblikuje telo.

  Lipo laser je inovacija u laserskoj tehnologiji koju još nazivaju i ‘liposukcijom’ bez hirurškog zahvata. Koristi najbrži, jednostavan i siguran način smanjivanja tvrdokornih masnih naslaga. Prednost Lipo lasera jeste što smanjuje problematična mesta na telu kao što su labava koža na stomaku, viseća koža na rukama i bedrima u samo nekoliko tretmana. Tipičan tretman predela struka od 40-tak minuta može rezultirati gubitkom 1,5 cm do 2 cm, dok ceo protokol od 6 do 8 tretmana obično rezultira višestrukim gubitkom centimetara.
  Lipo laser tretmani pomažu u kreiranju novog i poboljšanog izgleda tela bez ikakvog bola i nelagodnosti. Nakon samo 40 minuta tretmana Lipo laserom mogu se uočiti odlični rezultati. Da bi se osigurali najbolji rezultati, preporuka je napraviti 8-10 tretmana. Bipolarna i tripolarna RF koristi se za eliminaciju bora, zatezanje i lifting lica. RF glava kapacitivne sprege elektroda koristi se za prenos radio-talasa energije i stvaranje električnog polja za ulazak u potkožno tkivo kroz površinu kože. Visokom frekvencijom 450 khz, ovo električno polje menja polaritet 450.000 puta u sekundi. Električne čestice kože stvaraju prirodni električni otpor u potkožnom tkivu gde se stvara toplinska energija što uzrokuje stvaranje novog kolagena. Nakon tretmana klijent može odmah osetiti zatezanje kože i efekte kao što su smanjenje bora i čvršća koža. Kada se kolagen proizvodi kontinuirano, debljina i gustoća kože papilarnog dermisa može se povećati što uzrokuje uklanjanje bora, uklanjanje ožiljaka, vraćanje elastičnosti kože i njenog sjaja. Osim toga, kada se odvoji kora bez elastičnosti s gustim rožnatim slojem u području s borama, okolna koža će biti također obnovljena.

  Teorija rada aparata:

  Ultrazvučna glava proizvodi talas od 40 KHZ koji se emituje pod kožu i omogućava vibriranje masnih stanica na maksimalnoj brzini. To proizvodi brojne vakumske zračne džepove iznutra i izvana u masnim stanicama, što utiče na pucanje masnih stanica i dezintegraciju triglicerida u glicerol i slobodne masne kiseline. Zatim radiofrekvencijske talase na frekvenciji od 1 MHz koristi da se glicerol i slobodne masne kiseline izluče kroz hepatenteralnu cirkulaciju. Konačno, vakum RF i energija elektroda služe za pozicioniranje i stezanje masti. U fizici, to je poznato kao „kavitacija“. Ove eksplozije unutar i izvan stanica dovode do pojačanog molekularnog gibanja i višu razinu energije, a to će na kraju dovesti do smanjenja masti i time postići učinak “body buildinga” i gubitka težine.

  BIPOLARNA RF + VAKUM Vakum + RF sa niskom radio frekvencijom prodire u kožu, podstiče cirkulaciju krvi, rastvara masne ćelije i podstiče metabolizam. Vakum RF se koristi za tretiranje stomaka, butina, leđa, ruku i nogu. 95W,3Mhz,100 kPa,250kPa.
  HEKSAPOLARNA RF za telo Odlično reguliše masne naslage, reoblikuje telo (66V, 6MHZ, 50W).
  KVARDIPOLARNA RF Namenjena je za tretiranje lica, vrata i dekoltea. Radio frekvencija povoljno utiče na zatezanje kože, povećava prokrvljenost i ublažava bore. (66V, 3MHz, 35W).
  ULTRAZVUČNA KAVITACIJA Ultrazvučna kavitacija je neinvazivna alternativa koja ultrazvučnim talasima od 40Khz razbija masne ćelije i pretvara ih u slobodne masne kiseline i glicerol, kojih se telo lakše rešava. To je nova, bezbolna metoda za uklanjanje celulita i preoblikovanje tela.
  TRIPOLARNA RF Prvenstveno je namenjena predelu oko očiju. 600KHz, 35W.
  LIPO LASER Deluje na otapanje masnih naslaga i može se primeniti na bilo kom delu tela: abdomenu, rukama, bokovima, nogama, gluteusu, leđima. – 6x većih padova s 8 diodnim laserom (svaki 5mW, ukupno 48 diodni laser), –

  Talasna dužina: 635-650 mm 1Hz-1MHz – Lipo laser 2x malih padova 2 diodna lasera (svaki 5mW/ukupno 6 diodnih lasera.

  Dodatne informacije

  Bruto težina 5.1 kg

  Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: dba142
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu