Wet brush Shine Enhancer cetka za kosu Pink

Wet brush Shine Enhancer četke za kosu

2.000,00 din sa PDV-om

Wet Brush su savršene cetke za korišcenje u toku tuširanja, posle tuširanja, u salonima, na plaži, cak i za decu koja se boje od samog pogleda na cetku.

Poništi
Šifra proizvoda: Nema podataka Kategorije: , , Oznake: , ,
 

Opis Proizvoda

Dizajnirana specijalno za mokru kosu – rašcešljava sa lakocom bilo koju vrstu kose i daje sjaj kosi. Na prvi pogled cini se da je Wet brush obicna cetka, medutim samo posle jedne upotrebe shvaticete zašto je ova cetka najbolja na tržištu. Tajna Wet Brush™ cetke je u novoj tehnologiji i revolucionarnim specijalnim IntelliFlex™ iglicama koje su cvrste, tanke, vrlo fleksibilne a pri tome lagano klize kroz kosu bez cupanja i pravljenja cvorova. Fleksibilnost cetke omogucava zaštitu i bezbedno cešljanje. Masira vlasište i stimulišu cirkulaciju . Dovoljno cvrste za rašcešljavanje najzahtevnije kose i dovoljno nežne za bilo koju kožu glave. Elimiše lomljenje kose bez bola i bez cupanja prilokom cešljanja posle pranja kose. Omiljena za sve uzraste. Brzo i bezbolno rašcešljava najzamršeniju i najsuvlju kosu.

Može se koristiti na mokroj ili suvoj kosi kao i za cešljanje ekstenzija i perika. Wet brush omogucava da svi imaju lepu, meku i zdravu kosu uz rašcešljane i uredne uvojke.

Dodatne informacije

Izbor boje:

Pink, Ljubičasta, Plava, Crna, Tigar, Zmija, Leopard

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda:
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu