19. Sajam kozmetike “Dodir Pariza”

19. Sajam kozmetike „Dodir Pariza" Pred nama je još jedno izdanje sajma kozmetike, nege kose, estetike, fitnessa i zdravlja „Dodir Pariza”, koji će se održati u Hali 2 Beogradskog sajma 7. i 8. aprila 2012. godine.

Na prolećnom sajmu „Dodir Pariza” pronaći ćete mnoge zanimljive i korisne informacije i proizvode, bilo da ste početnik u potrazi za dobrim i kvalitetnim preparatima i aparatima kojima biste pokrenuli sopstveni biznis, bilo da ste iskusni profesionalac u potrazi za novitetima koji će osvežiti Vašu ponudu.

Na sajmu ćete pronaći dobru profesionalnu kozmetiku, kozmetiku za negu kose, gelove i akril za nadogradnju noktiju i nail art, solarijume, aparate najnovije generacije i još mnogo toga. Brojni predavači podeliće sa Vama znanje o aktuelnim temama u industriji lepote.

Kongresna predavanja i workshop centar pravo su mesto za sve one koji vode računa o svom usavršavanju.

Brojni domaći i internacionalni stručnjaci održaće predavanja kojima možete prisustvovati uz kupljenu sajamsku ulaznicu.


Značaju sajma doprinose i brojne propratne manifestacije:

Ne zaboravite, 7. i 8. april 2012. Hala 2 Beogradskog sajma. Od 10 do 20 časova. 19. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike, fitnessa i zdravlja „Dodir Pariza”. Budite na pravom mestu.