20. Sajam kozmetike „Dodir Pariza”

20. izdanje Dodira Pariza, međunarodnog sajma i kongresa kozmetike, nege kose, estetike, fitnessa i zdravlja u oktobru 2012.

20. Sajam kozmetike „Dodir Pariza” 20. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike, fitnessa i zdravlja „Dodir Pariza” biće održan u Hali 2 Beogradskog sajma 13. i 14. oktobra 2012. godine.

Jubilarno, 20. izdanje sajma Dodir Pariza biće posebno po mnogo čemu.

Po prvi put na našim prostorima u sklopu sajma Dodir Pariza, sajma na koji ste već navikli, možete prisustvovati i Kontrasajmu, manifestaciji osmišljenoj da da priliku da se predstave oni koji obično gledaju predstavljanje drugih.

Kontrasajam će činiti:

  1. VIDEO KONGRES
  2. B2B SASTANCI (LIČNI KONTAKT SA PREDSTAVNICIMA FIRMI)

Kontrasajam nije jedina novina na sajmu. U sklopu sajam „Dodir Pariza” održaće se berza rada.

Kurs kontinuirane edukacije i edukativna radionica na sledeće teme:

  1. Marketing menadžment u Medical SPA konceptu
  2. Akne i rozacea – novo lice poznatih dermatoza

okupiće priznate stručnjake koji će sa polaznicima podeliti znanje o ovoj temi.

Ukoliko ste takmičarskog duha, obradovaće Vas informacija da će se u sklopu sajma „Dodir Pariza” održati takmičenje u nadogradnji trepavica. Za više informacija o takmičenju kontaktirajte gospođu Lesju Karić na tel: 065/695-41-62, ili e-mail: sajam@saloninfo.org

Tradicionalno takmičenje u šminkanju Face & body art biće prava poslastica za sve ljubitelje make-up-a. Takmičenje će se održati u nekoliko kategorija.

Ne zaboravite, 13. i 14. oktobar 2012. Hala 2 Beogradskog sajma. Od 10 do 20 časova. 20. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike, fitnessa i zdravlja „Dodir Pariza”. Budite na pravom mestu.

Više informacija o sajmu „Dodir Pariza” možete pročitati na sajtu sajma: sajamkozmetike.com