21. Sajam kozmetike „Dodir Pariza”

21. međunarodni sajam i kongres kozmetike, nege kose, estetike, fitnessa i zdravlja Dodir Pariza biće održan 6. i 7. aprila 2013. godine na Beogradskom sajmu u Hali 2. Beograd će ponovo biti mesto okupljanja proizvođača, predstavnika i distributera najpoznatijih svetskih i domaćih kozmetičkih, frizerskih, wellness i fitness brendova. Brojni izlagači iz zemlje i iz inostranstva predstaviće posetiocima sajma svoje proizvode i svoje usluge. Dodir Pariza je najveća manifestacija sa dugogodišnjom tradicijom, ne samo u regiji Balkana, već i Centralne, Istočne i Jugoistočne Evrope. Prethodni sajam ugostio je preko 20000 posetilaca.

21. Sajam kozmetike „Dodir Pariza

Sve posetioce sajma na brojnim štandovima očekuje mnoštvo zanimljivosti, predstavljanje novih proizvoda, preparata i aparata, prezentacije, popusti. Na prolećnom sajmu Dodir Pariza pronaći ćete mnoge zanimljive i korisne informacije i proizvode. Na sajmu ćete pronaći dobru profesionalnu kozmetiku, kozmetiku za negu kose, gelove i akril za nadogradnju noktiju i nail art, solarijume, aparate najnovije generacije i još mnogo toga.

Uzbuđenja i takmičarske atmosfere biće i na 21. sajmu

Magic & nails, III međunarodno otvoreno takmičenje u modeliranju i nadogradnji noktiju biće održano oba dana sajma i to u 10 kategorija. Takmičarski program šampionata okupiće mnogobrojne majstore modeliranja i dizajna noktiju iz cele Evrope i ujedno prezentovati najmodernije tehnike i ideje nail industrije. Nagradni fond dodeljuje vaučere za putovanja i besplatne seminare poznatih dizajnera. Sponzori i organizatori spremili su mnoge poklone iznenađenja. Šampionat MAGIC & NAILS ima snažnu medijsku podršku velikog broja televizijskih stanica i štampanih medija, ali i podršku sponzora koji su obezbedili ovoj manifestaciji dodatnu lepotu i bogatstvo. Šampionat doprinosi popularizaciji profesije modelator i dizajner noktiju.

Tradicionalno takmičenje u šminkanju Face & body art, 13. po redu u organizaciji studija Martinia održaće se u nedelju, 7. aprila. Kao i do sada, takmičenje će okupiti talente i entuzijaste u sledećim disciplinama šminkanja: Dnevna šminka, Večerenja šminka, Fantasy šminka, Body Art – oslikavanje celog tela, Body Art – oslikavanje lica i torzoa i Maska.

Za šminkere, scenske maskere i likovnjake, ljubitelje posebne umetnosti oslikavanja ljudskog lica i tela, organizator takmičenja je pripremio poseban izazov postavljajući za tri od šest ponuđenih disciplina, atraktivne teme. Takmičari mogu ponovo da pokažu svoj raskošni talenat na ljudskom licu i telu kao na slikarskom platnu.

Za sve profesionalce i ovoga puta će se na sajmu održati edukativna predavanja i radionice. Ukoliko želite da budete u toku sa dešavanjima u industriji lepote, posetite kongres kozmetike. Uz kupljenu sajamsku ulaznicu, ulaz je slobodan.

U okviru sajma će se održati kurs kontinuirane edukacije, ovoga puta na temu: Najčešći dermatološki, kozmetički, zdravstveni i pravno-ekonomski problemi u salonima za manikir i pedikir – studije slučajeva

Kurs kontinuirane edukacije će se održati u nedelju 7. aprila, a kotizacija za učešće na kursu iznosi 2.500,00 dinara. Đacima i studentima škola za negu lepote odobrava se popust od 50 %. Prijavite se na vreme, broj polaznika kursa KE je ograničen.

Kurs kontinuirane edukacije koju je Medikal SPA Asocijacija Srbije akreditovala kod Zdravstvenog saveta Srbije, jedan je od načina da terapeuti nauče nešto novo, a i da neke svoje dileme i probleme u praksi prodiskutuju tokom i po završetku predavanja. Svi polaznici kursa dobijaju 2 boda.

Polaznici kursa po obavljenom ulaznom i izlaznom testu dobijaju sertifikat MSPAAS o obavljenoj edukaciji i edukativni materijal u vidu zbornika predavanja na disku.

21. međunarodni sajam i kongres kozmetike, nege kose, estetike, fitnessa i zdravlja Dodir Pariza U sklopu 21. međunarodnog sajma i kongresa kozmetike, nege kose, estetike, fitnessa i zdravlja pod nazivom Dodir Pariza 6. i 7. aprila u Hali 2 Beogradskog sajma biće održana humanitarna akcija Makaze za zdravlje dece. U sklopu ove akcije beogradski frizeri šišaće posetioce sajma. Sredstva prikupljena u ovoj akciji biće uplaćena Institutu za majku i dete. Ukoliko želite da date doprinos ovoj akciji, dođite na sajam kozmetike 6. i 7. aprila od 10 do 20 časova.

Budite u toku sa dešavanjima u industriji lepote, posetite Dodir Pariza 21. međunarodni sajam i kongres kozmetike, nege kose, estetike, fitnessa i zdravlja, 6. i 7. aprila od 10 do 20 časova u Hali 2 Beogradskog sajma.