28. Sajam kozmetike “Dodir Pariza”

28. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja Dodir Pariza biće održan 8. i 9. oktobra 2016. godine na Beogradskom sajmu u Hali 2.

28. Sajam kozmetike "Dodir Pariza"

Dva dana vikenda posetioci sajma biće u prilici da uživaju u bogatoj ponudi koju za njih priprema veliki broj izlagača iz Srbije, iz zemalja regiona i mnogih drugih. Veliki broj brendova na 14500 kvadrata Hale 2 obećava bogatu, raznoliku i kvalitetnu ponudu.

Ponuda na sajmu kozmetike ispunjava očekivanja i najzahtevnijih posetilaca. Bilo da ste u potrazi za proizvodima, aparatima, savetima ili edukacijom na sajmu ćete ih sigurno pronaći. Profesionalna kozmetika za negu kože, profesionalna kozmetika za negu kose, profesionalni makeup proizvodi, gelovi i akril za nadogradnju noktiju i nail art, aparati najnovije generacije i još mnogo toga moći će se naći na sajmu kozmetike. Akcenat stavljamo na profesionalnu ponudu. Ukoliko proizvode nabavite isključivo po preporuci profesionalaca, na odličnom ste putu da svojoj koži, svojoj kosi i svojim noktima date upravo ono što im je neophodno kako bi bili zdravi i negovani.

Veliki broj stručnjaka iz sveta nege lepote na jednom mestu možete naći samo dva puta godišnje i to na sajmu Dodir Pariza, pa nemojte propustiti priliku da od njih saznate na koji način da se negujete.

Ukoliko ste u potrazi za novitetima, sajam je opet pravo mesto za vas. Mnoge firme na sajmu predstavljaju novitete, vrše promocije svojih proizvoda i demonstracije metoda rada.

A ako se profesionalno bavite negom lepote 8. i 9. oktobra morate biti na Beogradskom sajmu u Hali 2. Upravo sajam kozmetike Dodir Pariza omogućava profesionalnim posetiocima da se upoznaju sa najnovijim dostignućima iz oblasti nege lepote, da prisustvuju bogatom edukativnom programu, da slušaju predavanja eminentnih domaćih i stranih predavača, da budu deo workshop radionica i oprobaju se u najnovijim metodama rada. U sklopu sajma biće održan 4. srpsko-italijanski kongres kozmetike na temu: Šta su bore, kako ih sprečiti, a kako izlečiti. Neki od predavača na ovom kongresu biće:

Dr Vera Zec * Dr Vera Zec, direktor i profesor na Aquatonale Beauty Academy, direktor nastave i profesor na iMaster eAcademy International, Singapur

Josephine Wackett * Gospođa Josephine Wackett, potpredsednik CIDESCO Internacional i član CIDESCO Borda, CIDESCO predavač i ispitivač, kreator i direktor CIDESCO škole u Hajderabadu, Indija

Gennaro Setola * Gospodin Gennaro Setola, kreator Flyboard WellnessTraining-a, koji će prikazati holističko vežbanje na Flyboard-u za podmlađivanje tela i duha, trenutno najtraženiji tretman u Evropi.

Cidesco

U sklopu sajma kozmetike biće održan kurs kontinuirane edukacije na temu: Neinvazivne metode nege kože lica u medikal SPA konceptu. Prim. dr spec. Gorana Isailović, organizator ovog kursa sa timom svojih saradnika predstaviće vodeće svetske trendove neinvazivnih tehnika nege kože lica uz praktičnu demonstraciju istih. Ovaj kurs je akreditovan kod Zdravstvenog saveta Srbije (pod brojem A-1-3038/15 ) i slušaocima donosi 2 boda.

Kongres kozmetike

Na sajmu neće izostatiti ni nastupi brojnih frizera koji će predstaviti najbolje tehnike šišanja, kolorisanja i stilizovanja kose koje su aktuelne u svetskim metropolama poput New York-a, Londona, Pariza i Milana. Ukoliko budete imali sreće možda upravo vama neki od velikih svetskih frizera podari novi izgled po uzoru na velike zvezde svetskog šoubiznisa.

frizer-1

frizer-2

frizer-3

Alexandar cosmetics

Gosti Alexandar Cosmetics štanda, kao i svake godine, biće mnogobrojni profesionalni edukatori, najbolji ambasadori svetski poznatih brendova (NYX professional makeup, IBD, EzFlow, Ardell, DIVA, itd.).

NYX professional makeup

IBD the nail people

EzFlow

Ardell

diva

Oba dana sajma, na nivou B Hale 2 Beogradskog sajma sve zainteresovane posetioce očekuje spektakularni performans body art umetnika predvođenih Radmilom Radman na temu:

Beauty & Fashion, a u organizaciji Body art asocijacije Srbije. Specijalni gosti biće balerine iz Kraljevske akademije za ples (Royal Academy of Dance).

Performans body art

Posetite sajam kozmetike i nege kose, 8. i 9. oktobra na Beogradskom sajmu u Hali 2 i uživajte u vikendu punom korisnih informacija i proizvoda za negu lepote. Uz neizostavne sajamske popuste i bogatu ponudu sa sajma sigurno nećete otići razočarani, ni praznih ruku.

Sve informacije o Sajmu kozmetike možete pronaći na sajtu: www.sajamkozmetike.com