4. CIDESCO Srbija kongres

4. CIDESCO Srbija kongres

4. CIDESCO KONGRES KOZMETIKE i 7. SRPSKO-ITALIJANSKI KONGRES KOZMETIKE
Subota, 12. maj

Na Sajmu kozmetike 12. maja sa početkom u 11:30 biće održan CIDESCO kongres. Od kako je Srbija dobila CIDESCO sekciju, kongres u maju će biti 4. CIDESCO Srbija kongres. Tema ovog kongresa biće: AGING i ANTIAGING – Masaže i tretmani lica i tela.

CIDESCO Srbija uvek se trudi da prikaže nešto novo i savremeno, pa će i ovog puta sve zainteresovane upoznati sa najnovijim metodama antiaginga. Novina u CIDESCO Internacional je CIDESCO tretman koji predstavlja vrhunac kvalitetnog tretmana i predstavljen je pod CIDESCO zaštitnim logom, a CIDESCO logo je oznaka za kvalitet. Novosti su i usaglašavanje CIDESCO Diploma sa EU obrazovanjem. CIDESCO Diploma i PG CIDESCO Diploma su uvrštene u 5. i 6. stepen Evropskog obrazovanja što predstavlja rang visokoškolskog obrazovanja. Detaljnije će ove diplome biti predstavljene na kongresu.

Po tradiciji specijalni gost kongresa je neka značajna ličnost koja je svojim radom doprinela razvoju i unapređenju kozmetike u svetu. Ovog puta to je Giorgio Dionisio – jedna od najznačajnijih ličnosti u svetu masaže i tretmana tela. Giorgio Dionisio je bio dugogodišnji predsednik CIDESCO Italija, a na njegov predlog je na to mesto kasnije došao Andrea Bovero. Giorgio Dionisio je bio gost Beograda davne 2001. i još tada je podržavao zahtev Srbije za prijem u CIDESCO. On će u okviru CIDESCO kongresa, 12. maja, prikazati neke masaže podmlađivanja tela. Svoje bogato iskustvo pokušaće da prenese našim posetiocima. Ovo svakako ne treba propustiti. Svako ko se bavi kozmetikom, make up-om, dekoracijom noktiju, masažom, SPA i wellnesom, prodajom kozmetike ili ima bilo kakve dodire sa ovim, u današnje vreme veoma važnim i perspektivnim biznisom, treba da poseti Sajam kozmetike i da prisustvuje CIDESCO kongresu. Prisustvujte ovom izuzetnom događaju 12. maja sa početkom u 11:30 i naučite mnogo toga od velikog stručnjaka za telo, Giorgia Dionisia. Svojom posetom uveličajte značaj ovog kongresa i Sajma kozmetike koji se održava uz CIDESCO zastavu koja je simbol svetskog standarda i kvaliteta u BEAUTY biznisu. Pozivamo sve posetioce iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Mađarske, Rumunije, Bugarske, Grčke, Albanije, a i mnogo šire da ne propuste ovu značajnu manifestaciju. Domaćine sajma i kongresa, posetioce iz Srbije, očekujemo kao i obično da budu prisutni.

CIDESCO gost Giorgio Dionisio

4. CIDESCO Srbija kongres - raspored predavanja

Raspored predavanja na 4. CIDESCO KONGRESU I 7. SRPSKO-ITALIJANSKOM KONGRESU KOZMETIKE možete preuzeti klikom na ovaj link