LISAP Man Color – boja za kosu za muškarce

Boja za kosu za muškarce – najprodavaniji proizvod

Sede vlasi kod žena i muškaraca obično se tretiraju kao nepoželjan pokazatelj godina. Sede vlasi mogu biti i produkt stresa, a mogu biti i jednostavno genetsko nasleđe bez obzira na starost. I sede vlasi, isto kao i godine, mogu se veoma uspešno sakriti u današnje vreme. I dok damama promena boje kose predstavlja uobičajeni deo ulepšavanja, kod muškaraca je situacija ipak malo drugačija.

Većina pripadnika jačeg pola sa velikom dozom rezerve gleda na farbanje. Primetna promena i strah od podsmeha i komentara okoline većinu muškaraca odvrati od farbanja, a nezadovoljstvo zbog sede kose ostaje. Kozmo vam otkriva proizvod iza kog stoji ogroman broj zadovoljnih korisnika. Verovali ili ne, već par meseci unazad, Lisap man boja za kosu drži rekord, kada je u pitanju online prodaja kozmetičkih, frizerskih i parfimerijskih proizvoda Saloninfo. Ne postoji bolja preporuka od činjenice da je ova boja za kosu za muškarce najprodavaniji proizvod.

Vreme je da predrasude u vezi sa farbanjem pripadnika jačeg pola ostavite iza sebe i odaberete svoju nijansu. Lisap Milano kompanija kreirala je boju za kosu prilagođenu muškarcima, specijalnu biljnu boju za kosu i obrve. Profesionalna postojana boja 100% bez amonijaka pokriva sedu kosu za samo 5 do 10 minuta u zavisnosti od procenta sedih. Prirodna boja kose je podmlađena uz neutralni efekat (ni topli, ni hladni ton). Nema neprijatnog izrastka, ne izgleda veštački, a efekat farbanja postepeno iščezava za 5 do 6 nedelja.