Za savršenu frizuru Boreal termocromatik četka

Za savršenu frizuru Boreal termocromatik četka Prepoznaju Vas po kosi? Kad god i gde god da idete, Vaš zaštitni znak, Vaša kosa pleni lepotom i privlači poglede. Bilo da je ravna ili u loknama, za dan ili za veče, Vaša frizura je uvek savršena.

Ako želite da tako i ostane, kupite četku Boreal termocrematic. Stalno feniranje i izlaganje kose visokim temperaturama oštećuju i isušuju dlaku. Visoka temperatura pri feniranju nanosi trajna oštećenja strukturi dlake koja se ogleda u gubitku sjaja, elatičnosti, pucanju i lomljenju dlake, pojavi tzv. rascvetalih krajeva. NE ako koristite četku Bolear termocrematic.

Boreal termohromatik četka sadrži jedinstveni inovativni temperaturni indikator koji menja boju u zavisnosti od postignute temperature. Za temperature niže od 50 stepeni indikator zadržava plavu boju sa blagim promenama ka crvenoj prema 50. stepenu, dok za temperature iznad 50 stepeni boja prelazi iz blago crvene u jarko crvenu pri temperaturi od 70 stepeni.

Roler četke je presvučen keramičkim materijalom koji omogućava ravnomernu difuziju toplote na skalpu, sprečavajući štetnu toplotnu koncentraciju koja može da ošteti keratinsku strukturu kose. Uz pomoć termoindikatora omogućen je rad pri optimalnim temperaturama bez pregrevanja koja oštećuju kosu.

Za savršenu frizuru Boreal termocrematic četka.