Two colors women face

Cosmoprof Worldwide Bologna

Cosmoprof logo

Cosmoprof Worldwide Bologna, jedan od najvećih sajmova lepote u svetu biće održan od 14. do 18. marta na Bolonjskom sajmu. Ova manifestacija sastoji se od nekoliko segmenata, a svaki zauzima određene datume održavanja, pa će tako:


  • od 14. do 17. marta biti moguće posetiti: COSMOPACK i COSMO PERFUMERY & COSMETICS
  • od 15. do 18. marta biti moguće posetiti COSMO HAIR&NAIL&BEAUTY SALON

Radno vreme za posetioce je od 9:30 do 18:30 časova.

Glavna tema sledećeg izdanja Cosmprof-a je održiva lepota bez kompromisa. Od pakovanja do formula, od istraživanja prirodnih sastojaka do misija, vizija i politike kompanija u skladu sa zelenom filozofijom. Zahvaljujući specijalnim projektima i specijalnim prostorima posvećenim upravo ovoj temi Cosmoprof je dokaz da je današnji fokus na beauty proizvodima koji obezbeđuju ne samo održivu lepotu, već i holističku. Organski sastojci i sinergija stvaraju najbolji mogući rezultat, proizvode za negu koji su posvećeni telu, ali i prirodi u kojoj živimo.Cosmoprof Worldwide Bologna podržava ove trendove predstavljanjem velikog broja brendova koji uvažavaju ovu filozofiju. Cosmoprof Worldwide Bologna predstaviće u halama: 25, 31, 32, 35 i 37, najbolje što industrija nege i stilizovanja kose ima da ponudi. Segmenti Beauty i SPA biće predstavljeni u halama: 28, 29 i 30, a nail industrija u hali 36.

Uvećanje od 20 % izlagačkog prostora savršeno održava rast beauty i SPA sektora.

Cilj Cosmoprof-a je da predstavi najbolje što postoji na tržištu i to kada su u pitanju inovacije, tehnologija i efikasnost.


COSMOPACK

Cosmopack je najvažniji internacionalni događaj posvećen lancu snadbevanja i svim njegovim delovima, od sastojaka i sirovina, proizvodnje, pakovanja, aplikacije, itd.

no compromise


COSMO PERFUMERY & COSMETICS

Cosmo Perfumery & Cosmetics je manifeastacija namenjena kupcima, distributerima i kompanijama zainteresovanim za novine u svetu parfema i kozmetike.

perfumes and cosmetics


COSMO HAIR&NAIL&BEAUTY SALON

Cosmo Hair & Nail & Beauty Salon namenjen je distributerima, vlasnicima i zaposlenima u beauty, wellnes i SPA centrima, frizerskim i kozmetičkim salonima. Biće predstavljen širok dijapazon proizvoda, opreme i usluga.

SPA


ULAZNICE

Ulaz na sajam omogućen je samo profesionalnim posetiocima i to nakon registracije. Na sledećem linku možete proveriti ko se sve smatra profesionalnim posetiocem: cosmoprof.com/en/visit/visit

Nakon obavezne registracije (cosmoprof.com/en/visit/register-here/beauty-professional), preporučena je online rezervacija i kupovina karata jer na taj način možete uštedeti i vreme (bez čekanja na blagajni) i novac (i do 40 % jeftinije ulaznice). Cene ulaznica možete saznati ovde: cosmoprof.com/en/ticketing

Cosmoprof odobrava snižene cene za osobe sa invaliditetom, s tim što ovakve ulaznice ne mogu da se kupe online. Detaljnije informacije o kupovini ulaznica za osobe sa invaliditetom možete naći ovde (cosmoprof.com/en/info/faq).

color powder

buying cosmetics

spices

perfumes

men's hair and beard styles

women's messy hairstyles


PRODAJA I KUPOVINA PROIZVODA

U toku trajanja Cosmoprofa nije moguće prodavati i kupovati izložene proizvode, osim u Pavljonu 35 (Cash&Carry area) i u Paviljonu 36 (Nokti).


SPISAK IZLAGAČA

Spisak izlagača možete videti klikom na link: cosmoprof.com/en/visit/exhibitors-directory/exhibitors-list


KORISNE INFORMACIJE

S obzirom na veličinu ove manifestacije, broj hala, broj izlagača i očekivanih posetilaca, organizator savetuje da se posetioci dobro informišu u vezi sa najpogodnijim ulazom kako bi stigli direktno do sektora koji ih najviše interesuje.

Biće dostupno više ulaza:

Od 14. do 18. marta mogu se korisiti sledeći ulazi:

  • Costituzione (Piazza della Costituzione 5, 40128, Bologna)
  • Nord (Rotonda Dante Canè, 40127, Bologna)

Od 14. do 17. marta

  • Calzoni (Via Alfredo Calzoni 16, 40128, Bologna)

Od 15. do 18. marta mogu se koristiti ulazi:

  • Michelino (Via Michelino 38, 40127, Bologna)
  • Moro (Via Aldo Moro 20, 40128, Bologna)

Za COSMOPACK preporučeni ulazi: COSTITUZIONE, CALZONI and NORD

Za COSMO PERFUMERY&COSMETICS preporučeni ulazi: COSTITUZIONE, CALZONI and NORD

Za COSMO HAIR&NAIL&BEAUTY SALON preporučeni ulazi: COSTITUZIONE, MICHELINO, MORO, NORD

Parking mesta mogu se naći blizu ulaza u sajamski prostor, a cena dnevne parking karte je oko 20 evra.

Za više informacija o parkingu možete kontaktirati: Bologna & Fiera Parking S.p.A na broj telefona: +39 051 6047681 ili putem mejla: INFOSOSTA@BFPARKING.IT

Više informacija o Cosmoprof-u 2019. možete pogledati na zvaničnom sajtu www.cosmoprof.com.