Cosmoprof worldwide Bolonja 2018.

BOGAT KALENDAR DOGAĐAJA ZA PROFESIONALCE U SLUŽBI LEPOTE

COSMO|HAIR & NAIL & BEAUTY SALON
čeka profesionalce iz sektora nege lepote, kose i noktiju

Cosmoprof worldwide Bolonja 2018.

Cosmoprof Worldwide Bolonja 2018. profesionalcima koji dolaze u Bolonju nudi specijalno osmišljene saržaje, jedinstvenu priliku za detaljnu analizu, demonstracije najnovijih proizvoda i umrežavanje sa vodećim kompanijama u oblasti nege lepote. Novi format „po meri” biće glavna karakteristika narednog, najvažnijeg događaja beauty zajednice na svetskom nivou. Od četvrtka, 15. do nedelje 18. marta Cosmoprof otvara svoja vrata svim zaposlenima u prodaji, parfimerijama, u kozmetičkim kućama i salonima, svima onima koji se bave prirodnom kozmetikom. U ovom periodu svi zainteresovani biće u prilici da posete i nacionalne paviljone u saradnji sa Cosmopack-om. Od petka, 16. marta do ponedeljka, 19. marta, svi zainteresovani posetioci biće u prilici da posete sektore nege kose, noktiju, sektor estetike i SPA, kao i nacionalne paviljone Kine i Tajvana.


COSMO|HAIR & NAIL & BEAUTY SALON – od petka, 16.marta do ponedeljka 19. marta 2018.

COSMO|HAIR & NAIL & BEAUTY SALON – od petka, 16. marta do ponedeljka 19. marta 2018. predstaviće kompanije sa proizvodima za negu kose, noktiju, kao i sektor estetike, izlagače specijalizovane za proizvodnju opremeza centre lepote i SPA centre. Biće predstavljeni i nacionalni paviljoni Kine iTajvana. Ovaj „putpo meri” pravljen je za profesionalce zaposlene u centrima lepote, SPA centrima i frizerskim salonima sa ad hoc inicijativama da se prezentuju novi proizvodi i trendovi. Zahvaljujuću programu Internacionalnih kupaca profesionalni kupci i distributeribiće u prilici da otkriju nove proizvode i sretnu se sa vodećim kompanijama.

HAIR RING nastavlja sa predstavljanjem mladih talenata, zahvaljući saradnji saUdruženjem frizera Italije. Od 16. do 19. marta akcenat će biti na predstavljanju originalnih predloga stilista koji tek ulaze u ovaj sektor. U petak, 16. marta biće predstavljeni finalisti izbora Najboljeg mladog frizera Italije koji je bio održan u saradnji sa Udruženjem frizera Italije tokom On Hair Autumn Edition u novembru. Sada će svoje kreacije predstaviti internacionalnoj publici.

U saradnji sa poznatom berbernicom Sen Martin i Barber mind-om održaće se UNITED BARBERS SHOW, posvećen muškoj publici. Ovo je prilika upoznavanja sa svetom berberaja.Petak, 16. isubota, 17. mart predviđeni su za detaljnu analizu poslovanja i poslovne sastanke, dok će u nedelju, 18. i u ponedeljak 19. marta na programu biti nastupi stilista i revije muških frizurai stilizovanih bradai brkova.

Zaposleni u centrima za negu lepote koji posete COSMO|HAIR & NAIL & BEAUTY SALON biće u prilici da vide i isprobaju inovativne aparateiproizvode koji će im pomoći da unaprede svoj posao iponude svojim klijentima viši kvalitet usluge. Kao dodatak već bogatom izložbenom delu sa vodećim kompanijama profesionalne nege lepote, u nedelju 18. i u ponedeljak 19. marta Cosmoprof će predstaviti bogat program demonstracija koje će se odvijati uživo na Cosmoprof On Stage u saradnji sa Esthetiworld by Cosmoprof. Kao deo programa biće predstavljene najnovije tehnike masaže, kao što je Linfo + Detox masaža koju će predstaviti Manuela Ravasio i Bioenergetska masaža + meditacija koju će predstaviti Salvatore Leone. Ne bi trebalo propustiti ni nastupenajpoznatijih makeup artista poput Rossano De Cesarisa sa predlogom šminke za crveni tepih, kao ni nastup Lashdream koji akcenat stavlja na pogled, Eye love you. Među temama koje će biti obrađene biće značaj dermopigmentacije i njena upotreba u estetske i rekonstruktivno korektivne svrhe u saradnji sa Claudiom Magnani i Atec Italia, kao i„umetnost nošenja sebe” (art of wearing yourself) koja predstavlja vodič pravilne upotrebe boja kako bi se povećala samosvesnost i energija.

Kada je u pitanju svet noktiju, biće upriličeni treninzi posvećeni nail dizajnerima. Nail education Bolonja organizuje Eva Burai iz Nail over kompanije u ponedeljak 19. marta ifokus stavlja na najpopularnije nail art tehnike nastavljajući put započet u oktobru tokom Esthetiworld by Cosmoprof.

SPA simpozijum

Cosmoprof Worldwide Bologna dovodi svet internacionalnog SPA u Bolonju na 2. SPA simpozijum. U petak, 16.i u subotu 17. marta internacionalni eksperti ove oblasti, trend seteri i najuticajniji časopisi predstaviće teme od interesa za zaposlene u SPAi wellness centrima i specijalizovanim kompanijama sa fokusom na svoja glavna tržišta. U saradnji sa ISPA (Internacionalna SPA asocijacija) predstavnici najvažnijih lanaca SPA centara analiziraće stanje tržišta u SAD-u i analiziraćenajprikladnije marketing strategije; zahvaljujući podršci Asia SPA magazinai Europena SPA magazina trendovi evropskog tržišta i razvoj sektora u afričkim i zemljama jugoistočne Azije biće analizirani, takođe.

Novina predstavljena na Cosmoprof Worldwide Bologna 2018, biće EffettoVIOLA™, nova terapija koja sprečava razvoj anksioznosti i stresa zahvaljujući ekskluzivnoj tehnologiji koja obezbeđuje dupliranje individualne aktivnosti moždanih talasa u trenutku opuštanja i odmora. U saradnji sa Fonoprintom iWarner Chappel-om ovaj proces smanjuje stres, anksioznost i nesanicu.

Italijansko SPA tržište biće analizirano zahvaljujuću saradnji italijanskog magazina Wellness Design sa Sandro Barontijem, iz kompanije SPA is wonderful.

Velika su očekivanja i od prvog izdanja [email protected]. Ovaj važan događaj za regrutovanje u ovom sektoru (veliki uspeh postignut u oktobru 2017. tokom Esthetiworld by Cosmoprof), namenjen je odabiru profesionalaca sa adekvatnim treningom za svet SPA, kreiranju novih prilika za zaposlenje. U nedelju, 18. marta kompanije će biti u prilici da se upoznaju sa kandidatima, obave intervjue i sakupe biografije za neke buduće potrebe. Ova inicijativa pokrenuta na ideju Sandro Barontija (SPA is wonderful) razvijena je u saradnji sa italijanskim magazinom Wellness Design.

COSMOPROF NAGRADE

Cosmoprof Worldwide Bologna je najvažnije mesto na svetu za predstavljanje najnovijih trendova i inovacija u sektoru lepote. Da bi se nagradili najinovativniji proizvodi dodeljuju se Cosmoprof nagrade. U saradnji sa internacionalnom agencijom za trendove Beautystreams i uz učestvovanje kompanija iz svih sekora nege lepote proglašavaju se najbolji.
Cosmoprof Awards nagradiće najbolje predloge gotovih proizvoda izlagača manifestacije 2018. Nagradiće najoriginalniji proizvod i najbolje osmišljenu marketing strategiju za svaki specifičan sektor.

Sve komanije koje učestvuju kao izlagači na Cosmoprof-u 2018 mogu se prijaviti za Cosmoprof Awards ne kasnije od 5. februara i to preko oficijelnog sajta: www.cosmoprofawards.com

Detaljnije informacije potražite na: www.cosmoprof.com