Dermatološka kozmetika u službi prikrivanja nedostataka na koži

Koža predstavlja najveći čovekov “organ”. Prilikom kontakta sa bilo kojom osobom koža je vizuelno najupečatljivija, i samim tim i nedostaci koji mogu postojati na njenoj površini uglavnom se prvi uočavaju. Da bismo u potpunosti uklonili vidljivost istih predstavićemo Vam liniju dermatoloških proizvoda koji uspešno prikrivaju sve nedostatke (akne, mladeže, ožiljke, opekotine, strije, psorijazu, angiome, vitiligo, crvenilo, trudničke, sunčane i tzv.staračke pege, modrice i tetovaže).

Perfect face (Coverderm)PERFECT FACE (COVERDERM) – kremasti make-up koji se lako nanosi i idealan je za prekrivanje nedostataka kao što su: akne, vitilogo, trudničke, sunčane i tzv. staračke pege i crvenila bilo kog porekla.

Klinička ispitivanja pokazuju da PERFECT FACE ne izaziva nastajanje akni i komedona, hipoalergenik, tako da je njegova upotreba na aknoznoj i osetljivoj koži i preporučena. Ne nadražuje je i dozvoljava joj da slobodno diše. Savršen je za svaku zaposlenu ženu koja želi prirodan izgled make-up-a koji je postojan ceo dan.

Svakodnevno ga mogu koristiti glumci, make-up umetnici, kozmetičari, sportisti i profesionalci pred TV kemerama.

Savršen je i za upotrebu tokom skijanja i plivanja zbog svoje 100% vodootpornosti. Ima zaštitni faktor 20 i pogodan je za sve tipove kože.

Classic (Coverderm)CLASSIC (COVERDERM) – predstavlja jedinstvenu podlogu koja savršeno prekriva i prikriva sve jače izražene nedostatke na koži kao što su mladeži, psorijaza, angiomi, sunčane i staračke pege, strije, ožiljci, opekotina, modrice i tetovaže. Veći nedostaci često mogu izazvati osećaj nelagodnosti i depresije. CLASSIC je idealno rešenje za jačanje samopouzdanja jer je izuzetno elastična podloga koja daje savršeno prirodan izgled kože. Veoma je postojana i traje 24 časa. Prekriva čak i najveće nedostatke na koži i savršeno izjednačava nepravilnosti kao što su ožiljci i opekotine.

Poseduje visoki zaštitni faktor (SPF30) sa prirodnim filterima koji sprečavaju da UVA i UVB zraci prodru u kožu. Ima hipoalergensko dejstvo i ne zatvara pore, može se koristiti na svim tipovima kože.

Formula je patentirana 1932.godine od strane farmaceuta, prema oceni stručnjaka predstavlja vrhunsko sredstvo za korekciju i svaki nedostatak postaje neprimetan.