Dr med Christine Schrammek na sajmu kozmetike Dodir Pariza

Green Peel ®

Green Peel ® Green Peel je poznat kao originalni biljni piling za regeneraciju kože koji se kao jedan od vodećih prirodnih tretmana uspešno primenjuje širom sveta već preko 50 godina.

Konstantno unapređivan, Green Peel ® je biljni organski tretman koji je prilagodljiv individualnim ciljevima i potrebama različitih stanja i tipova kože, bilo da je u pitanju blago osveženje, stimulacija ili potpuna regeneracija – nova koža za samo pet dana.

Savršen je za podmlađivanje, ujednačavanje pigmentacija, vraćanje tonusa, elastičnosti i blistavosti tena, seboregulaciju, sužavanje pora, kao i redukciju strija i tretman opuštene kože tela. Jedinstven tretman koji se može primenjivati tokom cele godine i neograničen broj puta tokom života.

Brend upotpunjuje linija za negu kože inspirisana prirodnim sastojcima, bez silikona, mineralnih ulja, parabena i PEG derivata.

derma.cosmetics

derma.cosmetics Dr. med Christine Schrammek derma.cosmetics je medicinski inspirisana linija za negu kože, razvijena od strane dermatologa i dokazano efikasna. Cilj inovativne i individualno prilagođene nege je zdrava i lepa koža. Mnogi od ovih preparata su pioniri u svojim kategorijama, pa je tako izum ove kuće Blemish Balm preteča današnjih BB krema.

“Moć medicinske lepote” je osnova filozofije ove linije za negu kože.

Detaljnije o prozvodima Dr med Christine Schrammek možete da se informišete na njihovom štandu na predstojećem sajmu kozmetike Dodir Pariza (17. i 18. oktobar, Beogradski sajam – Hala 2).

Jasmin Grosch – međunarodni trener/ instruktor dr. med Christine Schrammek iz Nemačke će održati predavanje na temu:

Green Peel – organski biljni piling i medicinska derma kozmetika

  • Green Peel – organski biljni piling kao alternativa hemijskim pilinzima, laserskim tretmanima i mikrodermoabraziji
  • Moć medicinske lepote – derma.cosmetics – Skin Has Many Faces – koža ima više lica, mi nudimo rešenje

Unapredite svoju karijeru – edukacije i sertifikati priznati širom sveta.

GREEN COSMETICS doo, +381 (0)15 346 559, +381 (0)69 377 27 57

green.cosmetics@yahoo.comwww.schrammek.rswww.greenpeel.rs