Frizerska Akademija ŠOBOTA

Šobota Academy Verujući da stečeno znanje i tri decenije iskustva treba prenositi na druge i na taj način doprineti frizerskoj profesiji uopšte, tim Šobota je 1999. počeo da obučava mlade talente u svom studiju.

Akademija Šobota traje devet meseci i pruža kompletno znanje koje je neophodno svakom profesionalnom frizeru. Pored dodatne edukacije kroz razne vrste seminara koji se organizuju u toku školovanja, Akademija pruža mogućnost za usavršavanje kroz praksu u Šobota salonima i učešće na njihovim projektima, saradnji sa medijima i modnim agencijama.

Obučavanje mladih talenata pored Ratka Šobote, Zorana i Tanje vrše njihovi asistenti koji su uspešno završili Akademiju. Njima nastoje da prenesu svoja znanja i iskustva kao i način na koji se kvalitetno stečeno znanje prenosi.

Pored kvalitetnih predavača škola pruža sve neophodne uslove za stručnu obuku i usavršavanje. Polaznici na početku stiču teorijsko znanje o osnovama frizerskog posla, preparatima i procesima neophodnim za prelazak na praktičan rad i učenje. Kroz raznovrsna predavanja, treninge i testove po svetskim standardima u mogućnosti su da saznaju i nauče šta znači profesionalan odnos prema klijentima, uspešna i kvalitetna komunikacija, kako izgraditi dobar imidž salona i ostvariti uspešno poslovanje. Najviše prostora ostavljeno je praktičnoj obuci. Vežbanje podrazumeva ne samo rad na lutkama, već i na modelima. Polaznici svaki dan imaju nove modele na kojima mogu da se iskažu, probaju i urade uvek nešto novo. Takođe imaju potpunu slobodu da sami biraju i dovode modele i da svojim idejama učine školovanje još interesantnijim. Akademija ima sve potrebne tehničke uslove kako bi se učenici upoznali sa trendovima, inovacijama i kretanjima u svetu frizura preko materijala koji stiže direktno iz Londona, Pariza i Los Anđelesa, a sve to zahvaljujući uspešnosti Šobota tima i van granica Srbije.

Frizerska Akademija ŠOBOTAFrizerska Akademija ŠOBOTAFrizerska Akademija ŠOBOTAFrizerska Akademija ŠOBOTA

Za upis nije potrebno prethodno iskustvo.Talenat je mali deo uspeha, potreban je entuzijazam, rad i želja za stalnim istraživanjem i eksperimentisanjem. Ukoliko želite da razvijete i negujete svoj talenat i uđete u svet lepote i kreativnosti kontaktirajte obrazovni centar na broj telefona 011239 77 55 ili dođite u Akademski klub frizera Šobota, Đorđa Ognjanovića 37, Beograd. Stručni konsultant rado će vam izaći u susret i dati sve neophodne informacije. Šobota promoviše prirodnost, mladost, entuzijazam, kvalitet života i kulturu da njegujete sebe, svoj talenat, ličnost i posebnost. Sa završenom Akademijom učenici sa sobom ne nose samo komercjalno znanje, već i deo kulture koju propagira Šobota.Ne samo način šišanja i stilove, nego i filozofiju da frizer mora biti kompletan kao ličnost i stalno da se usavršavada bi bio kompletan kao frizer. Akademija je samo početak. Akademija Šobota vam pomaže da svojom inicijativnošću, inovativnošću i inspirativnošću pretvorite svoj talenat u vašu budućnost i uspeh.

U Akademiji Šobota možete naučiti sve o frizerskom poslu.

Onima koji počinju svoju frizersku karijeru predlažemo:

  • Osnovnu obuku za frizere
  • Kurseve usavršavanja

Kratki kursevi:

  • Kurs geometrijskog šišanja
  • Kurs muškog šišanja
  • Kurs koloringa
  • Kurs nadogradnje
  • Kurs punjđi i svečanih frizura
  • Kreativni mix
  • Poslovni kursevi

AKADEMSKI KLUB FRIZERA ŠOBOTA
Đorđa Ognjanovića 37 – 39, 11000 Beograd
Telefon: +381 11 239 77 55 | email: academy@sobota.rs