Gernetic International – besplatna prezentacija

Gernetic International prezentacija

Pozivamo Vas da nam se pridružite svakog ponedeljka od 17 časova u ulici Dunavski kej 23/11 u Beogradu i da se sami uverite zašto Gernetic International koriste profesionalci u više od 50 zemalja sveta više od 30 godina.

Gernetic rešava probleme kao što su: dehidratacija, bore, osetljiva koža, kuperoza, akne, rozacea, opekotine, vitiligo, ožiljci, strije, celulit, gubitak elastičnosti, a utiče i na oblikovanje tela. Takođe, ima proizvode za negu grudi napravljene za negu ovog delikatnog područja.

Gernetic International prezentacija će trajati 4 sata i biće sastavljena od teorijskog dela u kom će Vam naš prezenter reći osnove Gernetic filozofije, predstaviti paletu Gernetic proizvoda, protokole rada tretmana. Gernetic prezenter će Vam predstaviti kalkulacije zarade Vašeg salona, centra ili ordinacije.

Naše geslo je da rezultati upotrebe proizvoda najbolje govore o njihovom kvalitetu, te ćemo veoma brzo sa teorijskog preći na praktični deo naše prezentacije. U ovom delu prezentacije bićete u prilici da sami budete model ukoliko to budete želeli i da na licu mesta vidite efekte Gernetic tretmana. Na prezentaciji ćemo raditi 2 tretmana koja su veoma tražena i efikasna. Tretman za grudi i antiage tretman.

Gernetic tim će se potruditi da Vam pokaže koje su prednosti korišćenja Gernetic International proizvoda. Naš tim će Vam biti na raspolaganju za bilo kakva pitanja, pre prezentacije, u toku prezentacije, ali i nakon toga. Ukoliko budete imali nedoumica, budite slobodni da nas kontaktirate i rado ćemo Vam dati odgovore na sva Vaša pitanja. Ukoliko se odlučite za saradnju sa nama, Gernetic tim će Vam biti na raspolaganju. Pomoći ćemo Vam u kreiranju ponude za Vaše klijente, radićemo prezentacije za Vaše klijente, obezbedićemo Vam marketinšku podršku.

Gernetic ov brižni, nežni i hranljivi pristup u nezi kože primenjuje se i na poslovno funkcionisanje i odnos sa klijentima.

Gernetic proizvodi nisu testirani na životinjama.

Prijavite se za prisustvovanje Gernetic International prezentaciji. Prisustvovanje prezentaciji je potpuno besplatno.

VAŠE MESTO REZERVIŠITE POZIVOM NA BROJ: 011 2030101; 011 2030102
ILI NAM POŠALJITE EMAIL NA: gernetic@saloninfo.org