Gernetic seminar – održan 12.05.2012.

Gernetic seminar - održan 12.05.2012. U nedelju 12. maja u Beogradu u prijatnoj i radnoj atmosferi održan je Gernetic seminar. Ova francuska kuća postoji više 40 godina. Potrebe i želje za zdravom i lekovitom kozmetikom su prepoznate i kod nas, pa ova medicinska, prirodna kozmetika koja daje stvarne rezultate od pre godinu ipo dana može da se nađe i u Srbiji. Svi zainteresovani za Gernetic International kozmetiku mogu da se prijave na seminare koji služe upoznavanju sa Gernetic proizvodima, ali i sa Gernetic filozofijom. Upravo takav seminar održan je 12. maja.

Prvi deo svakog Gernetic seminara je teorijski. Polaznice seminara su bile u prilici da se upoznaju sa specifičnom Gernetic filozofijom.

Dr Vesna Mikulić, istaknuti dermatovenerolog, objasnila je na čemu počiva Gernetic filozofija i ukazala na usku povezanost ishrane i stanja organizma. Gernetic filozofija naglašava uticaj ishrane na kvalitet zdravlja i na kvalitet kože. U ovom delu seminara dr Mikulić je detaljno predstavila Gernetic International proizvode i njihovu namenu.

Praktični deo seminara držala je Bojana Ćorluka, iskusni kozmetičar i član Gernetic International tima edukatora. U okviru praktičnog dela seminara odrađena su 2 Gernetic tretmana: anti-age tretman lica i tretman grudi koji je nezamenjiv u problemima opuštenih, malih ili velikih grudi. Polaznice seminara su bile modeli za ove tretmane. Reči oduševljenja rezultatima nisu izostale. Tretman grudi će se sigurno ponavljati i na svim narednim seminarima jer je jedinstven, ekskluzivan i daje odmah vidljive rezultate.

Ne propustite naš sledeći seminar!

Informacije na telefon: +381 11 2030 101, +381 11 2030 102
e-mail: gernetic@saloninfo.org
www.gernetic.rs