Jastučići za detoksikaciju

Jastučići za detoksikaciju

Svakog dana izloženi smo hiljadama jakih toksina. Oni su svuda: u vodi koju pijete, u hrani koju jedete, u vazduhu koji udišete… Ovi toksini se akumuliraju u telu, utiču na funkcionisanje vitalnih organa. Znaci njihovog prisustva u organizmu su umor, glavobolja, loša cirkulacija krvi, hronični bolovi, slab imuni sistem, konstipacija, artritis, depresija, kožna oboljenja, starenje…

DETOX GOLD Foot Pads jastučići – nov i jedinstven način da se detoksikuje telo. Jastučići pomažu da se spreči nagomilavanje toksina u telu, što značajno smanjuje mogućnost pojave bolesti.

Vekovima, istočna tradicionalna medicina je proučavala kretanje toksina u telu. Toksini se kreću niz telo i akumuliraju u stopalima i člancima. Kombinacija bilja i drugih prirodnih sastojaka u DETOX GOLD Foot Pads jastučićima nežno prijanja na akupunkturne tačke na tabanima i apsorbuje toksine iz tela. Detoksikacija putem DETOX GOLD Foot Pads jastučića omogućava telu da obavlja funkcije koje se očitavaju u borbi protiv bolesti, omogućuje vam da se osećate bolje, donosi vam bolju koncentraciju i poboljšava ukupno zdravstveno stanje.

Glavni sastojci DETOX GOLD Foot Pads jastučića su suvi ekstrakt sirćeta od bambusa i ekstrakt dorzalnog dela oklopa rakova u prahu koji imaju funkcije super upijanja i izbacivanja toksina.

DETOX GOLD Foot Pads jastučići se nose tokom sna dok se telo odmara. Vreme korišćenja za svakog pojedinca je drugačije i zavisi od načina života i odaziva imunološkog sistema. Za ljude koji se žele osloboditi toksina u početku se preporučuje 5-dnevna upotreba, a zatim održavanje jednom u dva meseca po 5 dana detoksikacije.

Dovoljno je da zalepite jastučiće nastopala pred spavanje i oni će vam pomoći da se lako oslobodite toksina. Držite ih na nogama najmanje 6 sati, a preporuka je 8 sati. Nakon odlepljivanja jastučića, na njima se zadržavaju određene količine otpadnih materija, viška tečnosti i toksina iz tela. Jastučići nakon upotrebe mogu poprimiti žućkastu boju, tamno braon ili crnu, u zavisnosti od stanja organizma korisnika koji ih upotrebljava.

DETOX GOLD Foot Pads jastučići su namenjeni samo za spoljašnju upotrebu. Ako ste alergični na sastojke u jastučićima, odmah prestanite da ih koristite. Nemojte stavljati jastučiće na otvorenu ranu. Držite dalje od vlage i sunčeve svetlosti.

Primenjuje se na akupunkturnim tačkama stopala.

Direktno na deo tela gde osećate neprijatnost, kao štosu zglobovi, dlanovi, struk, ramena, leđa, na deo kože sa opuštenim tonusom, na umorne noge i mišiće.

  • Pakovanje sadrži 10 jastučića za 5 dnevnu detoksikaciju
  • Otklanja toksine i poboljšava izgled kože
  • Opušta mišiće i eliminiše višak tečnosti iz organizma
  • Poboljšava opšte stanje organizma i cirkulaciju
  • Poboljšava san i ublažava umor
  • Omekšava stopala i otklanja neprijatan miris
  • Radi na principu istočnjačke tradicionalne medicine

Detaljnije informacije na linku: saloninfo.rs/prodaja-kozmetike/product.php?productid=6616