Kongres kozmetike na 32. Sajmu kozmetike

Kongres kozmetike na 32. Sajmu kozmetike

Kongres kozmetike

Deo svakog Sajma kozmetike i nege kose je Kongres kozmetike. Kongres kozmetike bi trebalo da posete svi oni koji se profesionalno bave negom i lepotom, a onda i svi oni koji žele da budu u toku sa dešavanjima u industriji lepote. Kongres kozmetike činiće 2 seminara, kurs kontinuirane edukacije, CIDESCO kongres, kao i niz zanimljivih kongresnih predavanja.

Kongres kozmetike

5. CIDESCO KONGRES KOZMETIKE

Još jedan CIDESCO Srbija kongres je pred nama. U subotu 13. oktobra u okviru Sajma kozmetike Dodir Pariza biće održan 5. CIDESCO Srbija kongres sa izuzetnim gostom. Posle mnogih uspešnih kongresa gde su gosti bili najveći stručnjaci iz sveta koji su držali predavanja sa aktuelnom temom, ovoga puta specijalni gost Sajma i kongresa kozmetike biće prof. Maria Enzabella, tvorac patentiranog metoda u estetici za tretiranje celulita i oblikovanje tela ENZABELLATAPING. Ova metoda koristi se i u medicinske svrhe. Prateći CIDESCO trendove i preporuke odmah nakon izlaska najnovijeg CIDESCO Link magazina biće održan CIDESCO Srbija kongres sa istom temom. Tema kongresa biće: Celulit, kako ga sprečiti, a kako lečiti, anticelulit masaže i tretmani. Udarni članak Link magazina o celulitu napisala je dr Vera Zec, predsednik CIDESCO Srbija. I ovog puta na Sajmu kozmetike bićete u prilici da saznate šta je CIDESCO, da dobijete više informacija o CIDESCO prestižnim diplomama, o akreditacijama kozmetičkih salona, SPA centara.

5. CIDESCO KONGRES KOZMETIKE

Više o 5. CIDESCO kongresu kozmetike i 8. srpsko-italijanskom kongresu možete saznati klikom na link.

5. CIDESCO KONGRES KOZMETIKE

ANTI-AGE ME SEMINAR

NAPOMENA: Broj mesta je ograničen, rezervišite prisustvo i sertifikat na www.anti-age.me.
U slučaju otkaza, slobodna sedišta se mogu uplatiti od 10:00 do 10:55.
Posle Londona, Pariza, Rima, Monte Karla i brojnih drugih svetskih metropola i region Jugoistočne Evrope dobija prvi sertifikovani antiaging edukativni event za kozmetske profesionalce – Anti-aging seminar. Jedinstveni događaj u regionu, održaće se ove godine u Beogradu, u subotu, 13. oktobra u okviru 32. međunarodnog sajma i kongresa kozmetike u Hali 2 Beogradskog sajma. Slogan „Sve što ste želeli da znate o antiaging biznisu” najavljuje uzbudljiv edukativni i poslovni event. Kozmetolozi i kozmetičari će po prvi put biti u prilici da saznaju šta je sve potrebno da znaju kako bi uspostavili ili nadogradili uspešno poslovanje u oblasti antiaginga. Posebna vrednost Seminara je da će saznati kako da sarađuju sa doktorima – specijalistima dermatologije, plastične hirurgije i antiaginga u oblastima savetovanja pacijenta/klijenta, pre-tretmanskim pripremama i post-hirurškoj nezi, tretmanu i smanjenju ožiljaka i bržem i uspešnijem oporavku.

Više o Anti-age Metm seminaru možete saznati klikom na link.

ANTI-AGE ME SEMINAR

KURS KONTINUIRANE EDUKACIJE

Kurs kontinuirane edukacije predavači Kurs KE namenjen je lekarima, fizioterapeutima, medicinskim sestrama, zdravstvenim tehničarima, wellness terapeutima u banjama i rehabilitacionim centrima.
Kurs je predat za akreditaciju kod Zdravstvenog saveta Srbije
Kotizacija: 1.000,00 dinara (đacima i studentima škola za negu lepote odobrava se popust od 50 %).
Prijavite se na vreme, broj polaznika kursa je ograničen.
Uplata na žiro račun broj 355-1083871-52,
Ecodesign studio group d.o.o. Dunavski kej 23/11, Beograd
Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, [email protected]

Kurs kontinuirane edukacije Značaj platforme za mobilnu teledermatokozmetičku konsultaciju u praksi Medikal SPA centra edukuje polaznike kako da pravilnim korišćenjem potrebnih alata i metodologije omoguće sebi i svom klijentu virtuelnu dermatološku i kozmetičku konsultaciju u realnom vremenu. Korišćenjem dermoskopa, mobilnog telefona sa kamerom, portabl woodove lampe i LED lampe, kao i prilagođenog softvera, edukovani stručnjak za medicinsku negu kože može dobiti dermatološku konsultaciju. Takođe se stručnjak medicinske estetike obučava da se uključi u program prevencije i ranog otkrivanja malignih melanoma virtuelnom dermoskopijom. Tokom kursa kroz studije odabranih slučajeva prikazaćemo kako MTDK platforma funkcioniše u praksi.

Više o kursu KE možete saznati klikom na link.

Antiaging seminar

Akreditacija seminara je u toku.
NO-AGE medicina, trenutno najprogresivniji i najperspektivniji model upravljanja zdravljem, bazirana je na fundamentalno novom konceptu: poboljšanje kvaliteta života, aktivna prevencija, efikasan oporavak oštećenog zdravlja, obezbeđivanje aktivne dugovečnosti korišćenjem inovativnih kvantno-informacionih tehnologija.

Više o Seminaru možete saznati klikom na link.

Antiaging seminar

KONGRESNA PREDAVANJA

U sklopu Kongresa kozmetike biće održan i niz zanimljivih predavanja na kojima će predstavnici firmi izlagača na Sajmu kozmetike predstaviti novine svoje kompanije, pa će tako svi zainteresovani moći da saznaju kako prilagoditi kozmetičke proizvode zahtevima EU, šta je to DermaOxy tretman lica i skalpa glave kiseonikom, koji je značaj peptida u skin antiaging programu, itd.

Raspored predavanja na Kongresu kozmetike možete preuzeti ovde.