Kongres kozmetike – odaberite temu koja vas zanima

Deo svakog sajma kozmetike Dodir Pariza je kongres kozmetike, koji je na prvom mestu namenjen profesionalcima, a onda i svima onima koji žele da budu u toku sa dešavanjima u industriji lepote. I u sklopu 29. sajma će biti održan kongres kozmetike, teme predavanja pažljivo su odabrane kako bi se ispratila aktuelnost i novine u svetu nege i lepote.

2. CIDESCO KONGRES i 5. SRPSKO-ITALIJANSKI KONGRES 2. CIDESCO KONGRES i 5. SRPSKO-ITALIJANSKI KONGRES
TEMA: ESTETSKI I PERMANENT MAKE-UP

SPECIJALNI GOST KONGRESA I SAJMA: gospođica JENNY MODENA, internacionalni estetik i permanent make-up artist i CIDESCO Italija supervizor make-up obuke po CIDESCO standardima održaće predavanje: Kako pravilno uraditi permanent make-up, o čemu voditi računa, dok će umetnički make-up raditi kao praktični prikaz.

CIDESCO na Sajmu kozmetike

Od 2014. godine kada je održan 1. CIDESCO kongres održano je čak 6 kongresa, a predavanja su držali svetski stručnjaci. Radilo se na podizanju nivoa stručnosti naše kozmetologije. Osnovano je Udruženje za naučnu kozmetologiju, SPA i Wellness koje danas predstavlja CIDESCO sekciju Srbije. U sklopu kongresa biće predstavljen značaj CIDESCO asocijacije za razvoj i unapređenje beauty biznisa na prostorima Balkana, biće predstavljeni zadaci i ciljevi CIDESCO sekcije Srbije.

Seminar: naučite kako da ostvarite dodatnu zaradu u vašem salonu SEMINAR: NAUČITE KAKO DA OSTVARITE DODATNU ZARADU U VAŠEM SALONU

Kako bismo vam približili MLM u oblasti nege lepote i zdravlja u sklopu sajma kozmetike biće održana predavanja firmi koje su odabrale ovakav vid poslovanja. 4 veoma uspešne kompanije predstaviće svoj MLM model (Tiande, Calivita, Slim Line Club i Jeunesse Global). Ove 4 kompanije su veoma cenjene u svetu, imaju visokokvalitetne proizvode i ukoliko u ponudu svog salona uvrstite njihove proizvode bićete u velikom plusu.
Još neke od tema predavanja i prezentacija: Novi trendovi u lečenju celulita (Dr Irena Eris, Elpida Medical); Taksifolin, najtraženija prirodna supstanca u farmakologiji i estetici; Biočaga, moćan detoks, Azzeco.

KURS kontinuirane edukacije – nedelja, 9. april KURS KONTINUIRANE EDUKACIJE – nedelja, 9. april

Tema kursa kontinuirane edukacije biće: Tehnike relaksacije i lični razvoj u programima medicinskog velnesa (case study forest SPA). Predavači: prim. dr spec. Gorana Isailović i dr Svetlana Zdravković, doktor psihologije, specijalista medicinske psihologije, jungijanski analitičar.
Kurs KE namenjen je lekarima, fizioterapeutima, medicinskim sestrama, zdravstvenim tehničarima, wellness terapeutima u banjama i rehabilitacionim centrima.
Kurs je akreditovan kod Zdravstvenog saveta Srbije pod brojem A-1-1292/16 i slušaocima donosi 3 boda.

Raspored predavanja na Kongresu kozmetike možete preuzeti ovde.