Kongresna predavanja na 33. Sajmu kozmetike

Kongresna predavanja na 33. Sajmu kozmetike

Kongresna predavanja

PH BALANS - šta je to u stvari

Primia Harmonija
Predavač: Marija Veljković, strukovni estetičar, kozmetičar
Uvod: Equilibrium – put do zdrave kože samo preko ph balansiranih tretmana. Šta je to u stvari ph balans? Ni kisela ni bazna, ni masna ni suva koža, već IZBALANSIRANA.
pH Balans – ENIGMA ILI REŠENJE za zdravu kožu?
Šta je pH? Zašto je pH toliko važan? Koža i pH-balans. Šta može narušiti zaštitni omotač? Da li lice prati vodom? Da li lice prati nekim deterdžentom za negu lica? Da li koristiti tonik? Zašto nam se čini da nam je koža lepša kad se vratimo sa mora, da je čistija? Odgovore na pitanja i objašnjenja saznajte na predavanju.

NaRa - biljne esencije u službi razgrađivanja celulita

NaRa – biljne esencije u službi razgrađivanja celulita
Hedera Vita natural cosmetics
Predavač: dr Lenka Dražić, stručni konsultant Hedera Vita natural cosmetics
Uzroci i načini nastanka celulita kod žena.
Klasifikacija vrsta celulita i načini za njegovu eliminaciju
Predstavljanje nove kolekcije Hedera Vita natural cosmetics koju čini nekoliko proizvoda čije korišćenje se preporučuje za profesionalnu upotrebu u kozmetičkim salonima, ordinacijama, wellness i SPA centrima.
U toku predavanja na modelu će biti prikazan način korišćenja preparata uz aparaturne i manuelne tehnike eliminacije celulita i masnih naslaga.
Napomena: Dodela sertifikata slušaocima i mogućnost popusta na kupovinu paketa za rad u salonima u iznosu od 40%.

MORA BEAUTY - LEPOTA BEZ SPOREDNIH EFEKATA

Predavač: Nino Ruivo, d. o, doktor osteopatije
Biorezonantne aplikacije za 21. vek – bezbolno i trajno! ANTI CELULIT, ANTI AGE, DETOX, BURN OUT, WEIGHT LOSS, aplikacije za zdravu kosu, kožu i nokte, revitalizaciju, opuštanje i smanjenje stresa te ANTI SMOKING – podrška tokom odvikavanja od pušenja.

MORA BEAUTY – najnoviji SPA trend za lepotu i srećniji život!
Zapanjujuću inovaciju biorezonantnom tehnologijom predstaviće g. NUNO RUIVO, D.O., doktor osteopatije, dugogodišnji terapeut biorezonancom, inovator i autor vrhunske MORA BEAUTY aplikacije ANTI CELULIT, predstavnik nemačkog proizvađača u svetu vodećih biorezonantnih aparata – pionira biorezonance, preduzeća MED-TRONIK i rukovodilac Akademije MORA.
Aplikacije za kožu, kosu, nokte i ličnu harizmu, koje revitalizuju i opuštaju, namenjene su muškarcima i ženama koji žele da sačuvaju i obnove svoju prirodnu lepotu, a blagostanje pojedinaca je osnovno pravilo svih aplikacija. Aplikacije su opsežno ispitane i njihova efikasnost je dokazana brojnim istraživanjima, učincima i izvanredni rezultati oduševili su i stručnjake!
Predavanje će biti održano na engleskom jeziku.

Kongresna predavanja 33. Sajam kozmetike

Fashion Room Body Art & Makeup

15:15 – 16:30 – Diamond FX – prezentacija boja za slikanje lica i tela (Moć boja u stvaranju iluzije). Radmila Radman i gost iznenađenja.
U ovom delu prezentacije publika će biti u prilici da se upozna sa materijalima, tj. bojama kojima rade najpoznatiji svetski i naši umetnici: iluzionisti, body art umetnici, face art umetnici, umetnici koji se bave oslikavanjem lica dece, maskeri i make-up umetnici. Prezentacija će biti dopunjena kratkim video klipom, a posetioci imaju mogućnost probe boja na modelu. Zajedno ćemo stvarati iluzju.
16:30 – 17:30 – Sandra Nikoletić, make-up, body art umetnica, dobitnica brojnih nagrada (Body Art festival, NYX Face Award, Mua festival, Nagrada za umetnost Tesla Science foundation 2019.)
Tema prezentacije: Gospodari boja – video klip i prezentacija na modelu. (Sandra će raditi na svom modelu čaroliju koja spaja make-up i face paint).
17:30 -18:15 – Čarolija kroz BodyArt festivale – Body Art Festival Srbije 2013 – 2018. Film u trajanju od 30 minuta: Čarolija kroz Body Art Festivale – montirani materijal sa 5 festivala i onog što je pratilo festivale.
Najava 6. Body Art Festivala Srbije – objava takmičarskih tema za 6. međunarodni Body Art Festival Srbije. U martu će se preko društvenih stranica objaviti više tema za naredno takmičenje i napraviti glasanje za najtemu. Na Sajmu će biti objavljeni rezultati glasanja i teme za body i face takmičenja.
Umetnici i zainteresovani će biti u mogućnosti da se prijave za takmičenje sa popustom na kotizaciju, ako se prijave na Sajmu kozmetike.
Diamond Fx će biti sponzor 6. po redu Body Art Festivala Srbije.
Svi koji dođu na Sajam kozmetike i posete prezentacije dobiće vaučer sa 20% sniženja za kupovinu Diamond FX boja.

Body art - 33. Sajam kozmetike


Preuzmite najavu Kongresnih predavanja klikom na ovaj link »