Efekti GERnetic GG kreme

Makeup koji pomera granice, pametna GG krema za savršenu kožu

Tražite, ali još uvek niste pronašli idealnu toniranu kremu za svakodnevno korišćenje? Takva krema postoji. Izum je Gernetic International tima istraživača. U pitanju je GG krema (Generation Gernetic cream) koja osim što tonira kožu, neguje je do ćelijskog nivoa.

Gernetic International brend poznat je među profesionalcima i čest je odabir iskusnih profesionalaca. Gernetic proizvodi daju fantastične rezultate, a iza uspeha ovog brenda stoji preko 40 godina istraživačkog rada.

Savršena alhemija između sveta biljaka i sveta minerala ogleda se u GG kremi. GG krema pomera granice makeup-a savršenom 6 u 1 negom. GG krema briše znake umora sa lica, stimuliše ćelijski rast i razvoj hraneći kožu do njenih najdubljih slojeva. Štiti kožu od UV zračenja. Njene mikrokapsule oslobađaju prirodne pigmente i ujednačavaju ten do savršenstva, bez kompromisa. GG krema odmah nakon nanošenja transformiše kožu čineći je glatkom i nežnom. Pogodna je za sve tipove kože. Sadrži sastojke koji obezbeđuju trenutnu vizuelnu korekciju. Kombinuje elemente neophodne za nesmetan ćelijski rast i produžen životni vek ćelija.

Nanošenjem GG kreme na lice i blagim utrljavanjem dobija se lagana pokrivenost, sa prilagođavanjem boji tena. Daje koži zdrav sjaj. Može se koristiti kao dnevna, tonirana krema ili kao podloga za makeup.

GG krema – makeup koji neguje kožu

6 u 1

  1. Stimuliše ćelijski rast
  2. Vraća energiju, briše znake umora
  3. Ishranjuje ćelije
  4. Štiti od UV zračenja
  5. Tonira kožu
  6. Ujednačava ten čineći kožu nežnom i glatkom (bez silikona)