Kozmo magazin o negovanju i ulepšavanju

Odaberi Kozmo, magazin o negovanju i ulepšavanju

Informišite se · Saznajte · Otkrijte · Odaberite · Edukujte se · Naučite · Savladajte · Upoznajte


Kozmo logo

Get Kozmo app on Google Play

Download Kozmo on the App Store

Kozmo magazin na Facebook-u

Kozmo magazin na Instagram-u

Kozmo mobilna aplikacija - izgled aplikacije

Odaberi aktuelne, kvalitetne i stručne informacije, uz brzu i povoljnu kupovinu proizvoda za negovan i lep izgled! Uz mnošto tekstova, fotografija i video snimaka putem mobilne aplikacije Kozmo bićete u prilici da svakodnevno pratite novine iz sveta lepote i nege. Otkrijte koji su trendovi aktuelni, poslušajte savete dermatologa, kozmetičara, frizera, nutricionista, estetskih hirurga, makeup artista, itd. Svet nege i lepote meri se hiljadama i hiljadama učesnika. Odabrati proizvod, odabrati tretman, odabrati stručnjaka koji će voditi računa o nama, odabrati stil, odabrati pristup, odabrati savet, postalo je jako teško bilo šta odabrati. Mobilna aplikacija Kozmo postoji da bi vam olakšala odabir. Da biste naučili gde da gledate, gde da nađete, gde da kupite i kako da odaberete potrebno je samo da preuzmete aplikaciju Kozmo za vaš pametni uređaj. Instaliranjem besplatne aplikacije Kozmo bićete u prilici da svakodnevno pratite informacije i aktuelnosti, da budete u toku sa dešavanjima u industriji lepote. Aplikacija Kozmo je jedinstveno mesto na kom možete naći mnošto brendova iz sveta nege i lepote, mesto na kom možete naći savete i preporuke svih relevantnih stručnjaka iz ovih oblasti. Mesto na kom možete pogledati brojne video tutorijale, mesto na kom možete naučiti kako da uradite sami, mesto na kom možete kupiti ili saznati gde kupiti sve što vam je potrebno za svakodnevnu negu.

Poseban akcenat u aplikaciji Kozmo stavljamo na profesionalnu negu (profesionalne kozmetičke preparata za kožu, kosu i nokte, dekorativnu kozmetiku, profesionalne aparate i alate) iza koje stoje nauka i laboratorijska istraživanja. Kroz rubrike News, Insta, Beauty & Health saznajte šta je profesionalna kozmetika, gde možete da je pronađete i kupite.

Besplatna aplikacija KOZMO je i vodič kroz Sajam kozmetike gde ćete jedino biti u prilici da pronađete PROGRAM SAJMA KOZMETIKE sa rasporedom predavanja i dešavanja i sa rasporedom i spiskom izlagača, kao i sve druge korisne informacije o Sajmu kozmetike.

Kozmo mobilna aplikacija postovi na društvenim mrežama