Only hands kolekcija za pravilnu negu Vasih ruku

Nežna koža i zdrave zanoktice daju kompletan konačan izgled vaših ruku. Mnoge dame imaju savršeno negovane nokte i žele da poklone pažnju i svojim rukama. Manikiri i stilisti noktiju kao i njihovi klijenti pronašli su zadovoljstvo u liniji proizvoda Only Hands.

Professionails Only hands kolekcija sadrži proizvode za jednostavan i efikasan tretman ruku protiv strarenja kože, a to su: piling, maska i završna hidrantna krema.

Pilingom eliminišemo sve nečistoće, uklanjamo izumrli sloj kože i stimulišemo proces obnavljanja.

Nakon pilinga nanosimo nemasnu masku, posebno napravljenu za dubinski tretman ruku. Bogata je vitaminom E i provitaminom B5 kompleksom.

Za kraj nanosimo Only hands anti age kremu za obnavljanje elastičnosti kože. Provitamin B5 hrane i hidriraju kožu, a kamilica ima dezinfekciono dejstvo i ujedno neguje vašu kožu.

Tretman ruku Only hands preparatima je savršena zamena za parafinsko pakovanje i veoma je jednostavan i učinkovit, ne zahteva nikakvu dodatnu aparaturu osim pamučnih rukavica.

Only hands proizvodi u potpunosti odgovaraju vašim potrebama redovne nege ruku i kože i vašoj želji da imate i pokažete lepe ruke.

manikir

manikir

manikir

Only hands kolekcija za negu ruku