Prvi internacionalni PUREBEAU workshop na Balkanu

Prvi internacionalni PUREBEAU workshop na Balkanu biće održan 15.oktobra 2016. godine od 10 časova u Beogradu, u hotelu Falkenstainer u organizaciji Zirna Purebeau Academy.

Prvi internacionalni PUREBEAU workshop na Balkanu

Prvi internacionalni PUREBEAU workshop na Balkanu

Imamo čast, po prvi put na teritoriji Balkana, da ugostimo osnivača kompanije Purebeau, gospodina Dirka Hundertmarka, jedno od VIP imena u industriji permanent make up-a, koji će održati uvodno predavanje i ujedno premijerno predstaviti nove tehnologije koje se mogu nadograditi na postojeće PB aparate i tako ih pretvoriti u aparat za:PMU, anti aging ili fibroblast (eyelifting). Purebeau će ovom prilikom predstaviti i uređaj za Ice kriolipolizu. Sa ponosom najavljujemo i predstavljanje studije o čistoći Purebeau pigmenata, njihovom testiranju i CTL regulaciji, kao i razlici između mineralnih i organskih pigmenata.

Kompanija Purebeau kroz godine se izdvojilakao lider na svetskom tržištu permanent makeup-a inovativnim i veoma preciznim tehnologijama,konstantnim i vrhunskim kvalitetom, futurističkim dizajnom, kao i najvećom paletom prirodnih pigmenata na tržištu. Purebeau karta boja ostavlja bez daha, a edukacija o bojama i tehnikama rada predstavlja jedan od preduslova i veoma važan segment uspeha rada Purebeaustručnjaka.

Nakon diskusije i uvodnog predavanja svi učesnici i predavači oko 12:30 mogu se opustiti uz poslovni ručak u prelepom ambijentu hotela Falkenstainer.

U nastavku, polaznici će imati priliku da pristustvuju praktičnoj edukaciji. Od 13:15 gospođa Betty Triantafillidi, Purebeau zastupnik i vlasnik više Purebeau edukativnih centara i salona u Solunu, Atini i na Mikonusu, prezentovaće 3D tehniku obrva i govoriti o temama – kako postići realnu 3D obrvu kombinacijom svetla i senke i kakoupotrebom više boja postići prirodan izgled. Jedan deo predavanja biće posvećen edukaciji o novoj 1nano igli, dubini rada, pritisku i preciznosti u radu.

Nakon teorijskog dela sledi demonstracija tretmana obrva sa 1nano iglom na suvoj koži koji će izvesti gospođa Betty Triantafillidi, koja će biti upotpunjena još jednim tretmanom na posebno zahtevnoj, masnoj koži uporebom 1fine igle. Ovaj tretman će izvesti gospođa Vesna Palurović, Purebeau zastupnik i Elite Master Trainer za teritoriju Balkana. Oba tretmana uživo će se prenositi preko video bima i TV-a.Nakon demonstracije tretmana sledi kafe pauza od oko 15 minuta, nakon čega gospođa Vesna Palurović nastavlja predavanje o tretmanu 3D usana i primeni 3 nano igle kod pigmentisanja usana i iscrtavanja prirodne konture. Poseban akcenat biće stavljen na liplight i tehniku senčenja, načine pomoću kojih možemo da se poigramo sa konturom usana za vizuelno punije usne, što će takođe biti ispraćeno demostracijom rada na modelu.

Cena ulaznice za Prvi internacionalni Purebeau workshop na Balkanu iznosi 250 €, uz mogućnost plaćanja u dve rate. Prvi deo uplate vrši se prilikom prijave, dok se drugi deo iznosa uplaćuje pred početak radionice.

Kao polaznik Prvog internacionalnog Purebeau Workshop-a na Balkanu stičete:

  • Internacionalni Purebeau sertifikat o odslušanom workshop-u
  • 5% popusta na naručene aparate
  • 10%popusta na zakazane edukacije
  • 20%popusta na kupovinu pigmenata
  • 25% popusta za sledeći Workshop.

Pravo na sve popuste ostvarujete tokom trajanja samog događaja.

U cenu ulaznice uključen je ručak sa pićem, kafe pauza, karta boja, edukacija o bojama, skripta, blok, hemijska, kao i Purebeau vredan poklon koji pripremamo za sve učesnike.

Sve informacije kao i rezervaciju možete izvršiti pozivom na brojeve: 021/466 060, 060/60 222 90 i 060/60 222 93 ili putem email-a: zirna@hotmail.rs

Dobro došli!

Prvi internacionalni PUREBEAU workshop na Balkanu - program

Prvi internacionalni PUREBEAU workshop na Balkanu – program