Revolution Beauty proizvodi

SALONINFO poklanja Revolution Beauty Pretty palete senke za oči

Online prodaja Saloninfo u svojoj ponudi ima veliki broj proizvoda popularnih brendova Revolution Beauty:

Sada je pravi trenutak da obradujete sebe i drage osobe proizvodima Revolution Beauty.

Uz kupovinu Revolution Beauty London proizvoda preko online prodavnice Saloninfo, u ukupnoj vrednosti preko 2.000,00 dinara, možete da odaberete jednu od 4 fantastične Pretty palete senke za oči na poklon.

Ne propustite fenomenalnu priliku da obogatite svoju makeup kolekciju spektakularnim nijansama iz četiri Makeup Revolution Pretty palete:

PRETTY CREATIVE

Izrazite svoju kreativnost kombinovanjem 9 različitih senki za oči sa mat, satenskom i sedefastom završnicom. Paleta Pretty Creative sadrži senke u roze, braon i narandžastim nijansama, kao i spektakularnu sedefasto plavu nijansu, koja će svaki makeup učiniti glamuroznim i upečatljivim.

U paleti se, takođe, nalaze i 2 hajlajtera u šampanj i roze tonovima, koji se savršeno uklapaju uz senke.

Revolution Beauty - Pretty Creative

PRETTY STRONG

Ne bojite se upadljivog makeup-a? Onda je ovo prava paleta za vas! Pretty Strong je posebno namenjena svim snažnim damama, koje se ne boje da budu u centru pažnje. Idealna je za dnevni, ali i za večernji makeup jer poseduje 5 senki neutralnih i roze nijansi, ali i 4 senke braon, bordo i zelenih tonova.
Ova paleta sadrži i 2 hajlajtera u tamno krem i roze nijansama, kojima se postiže visoki sjaj određenih delova lica.

Revolution Beauty - Pretty Strong

PRETTY RARE

Biti originalan i drugačiji nije lako, ali uz Pretty Rare paletu ćete sigurno imati originalan makeup!
Maštoviti ljubičasti tonovi su ukombinovani sa braon i narandžastim nijansama, a osim ovih 9 mat i sedefastih senki za oči, u paleti se takođe nalaze i 2 hajlajtera u bledo roze i zlatnim nijansama.

Revolution Beauty - Pretty Rare

PRETTY INCREDIBLE

Sam naziv kaže – zaista je neverovatna! Kombinovanjem neutralnih, toplih nijansi sa braon i ljubičastim tonovima, postiže se upečatljiv makeup koji će svakoga ostaviti bez daha.
Kao i prethodne 3 palete, i ova sadrži 2 blistava hajlajtera u krem i zlatnim nijansama koje su idealne za naglašavanje prirodne lepote kože lica.

Revolution Beauty - Pretty Incredible

Prilikom poručivanja u napomenu upišite koju paletu senki želite.
Akcija traje dok traju zalihe.