Seminar Modern Vintage Collection 2016.

Seminar Modern Vintage Collection 2016. Patrick Cameron

Upoznajte svetskog kreativnog genijalca, Patricka Camerona, najtraženijeg frizerskog maestra

7. maj, od 19 časova
Hypo Centar, dvorana Kornati, Zagreb

Patric Cameron na delu

Patrick Cameron je konstantna inspiracija i motivacija, a njegova specijalizacija je stilizovanje duge kose jedinstvenim tehnikama. Upoznajte svetskog kreativnog genijalca koji će prvi put u Zagrebu pokazati besprekorne frizerske veštine inspirirane vintage stilom 60-ih godina.

Modern Vintage Collection 2016. seminar je zabavan, vrckast, izazovan i namenjen je svima koji vole bogatstvo i eleganciju vintage razdoblja. Nastup najtraženijeg frizerskog maestra pratiće i modna vintage kolekcija koja će ovaj regionalni događaj učiniti jedinstvenim spektaklom!

Koktel s Patrickom Cameronom

Gledajte i učite od frizerskog maestra na Modern VintageCollection 2016. seminaru, a upoznajte ga na after partiju u baru HY Plaza u Hypo Centru. Znanje i zabava su zagarantovani! Ulaznice kupite na www.entrio.hr i na prodajnim mestima. Cena ulaznice je 1.000 kuna, a paket od tri ulaznice je 2.500 kuna. Više informacija na www.saloncool.hr ili putem kontakt brojeva: +385 (0) 91 539 89 83, +385 (0) 98 209 655. Organizator događaja je Hata Novalija, vlasnica frizerskog salona Cool.

Patric Cameron modern vintage

Patrick Cameron je čovek od kog frizeri širom sveta traže kreativnost, inspiraciju i motivaciju kada je u pitanju stilizovanje duge kose.S obzirom da je obišao sve 4 strane sveta mnogo puta, među svojim kolegama poznat je kao ekspert za dugu kosu. Od kada je 1987. stigao u Veliku Britaniju sa Novog Zelanda Patrick je sarađivao sa velikim svetskim proizvođačem Wellom. Poznat i priznat kao stručnjak za dugu kosu, Patrick je savršeni profesionalac koji inspiriše frizere svojom jedinstvenom kombinacijom edukacije i fantastičnom sposobnošću da čak i najkomplikovananije frizure učini jednostavnim. Svi koji pristustvuju njegovim scenskim nastupima su oduševljeni pozorišnim elementima koje Patrick ubacuje u svoje nastupe.

Patrick je redovni prezenter na najprestižnijim frizerskim događajima u svetu, demonstrirao je svoje veštine na sledećim manifestacijama: Cosmoprof, the IBS, The World Hairdressing Congress, The Alternative Hair show, The World Championship, The London Hair Collections, The World Congress u Sidneju, Looks u Riminiju, The Austrian Hair Congress, Salon Look i Salon International u Londonu. Svoju najnoviju kolekciju Patrick uvek predstavlja na Salon International manifestaciji u Londonu dajući inspiraciju svojim najnovijim tehnikama frizerima širom sveta koji se okupe na ovoj frizerskoj manifestaciji.

Patric Cameron training

Patrikove veštine su veoma tražene. Njegova škola u Londonu obezbeđuje svojim studentima da rade sa njim na jedan na jedan osnovi. Tokom godine škola putuje, tako da studenti u Njujorku, na Novom Zelandu, Australiji, Nemačkoj, Los Anđelesu i Dablinu imaju priliku da pohađaju njegovu školu. Patrick želi da se oduži industriji koja mu je toliko pružila i svake godine u svoj raspored stavlja posetu bar 5 frizerskih koledža gde demonstrira svoje veštine i prenosi svoju ekspertizu mladim generacijama. Edukacija je na prvom mestu za rast i razvoj svakog frizera, zato joj Patrick poklanja toliko pažnje. Da bi skrenuo pažnju na stilizovanje duge kose i odbacio mit da je dugu kosu teško stilizovati Patrik je proizveo niz vizuelnih alatki za učenje koje je lako pratiti i koje razbijaju bilo koju jezičku barijeru.

Patrickova filosofija koja ga je vodila širom sveta i koja se savršeno prevodi na sve jezike sveta je: Moj cilj je da stvorim prirodan izgled koji klijentu omogućava da se oseća ženstveno. Edukacija frizera širom sveta u umetnosti stilizovanja duge kose dozvolila je Patricku da stvori jedinstveno mesto za sebe u holu slavnih frizera. Njegov polet, energija, vitalnost i posvećenost svom zanatu nemaju granica. Jedan je od najvelikodušnijih, najšarmantnijih i najtalentovanijih ljudi koje ćete upoznati. Patrick je pravi majstor svog zanata. Patrick blisko sarađuje sa modnim dizajnerom Marcom Erbijem. Svake godine njih dvojica stvaraju nove kolekcije koje najavljuju trend za sezonu koja dolazi.

Patric Cameron radovi

Patrick nalazi inspiraciju u svemu, spaja visoku modu sa uličnom, a svaka njegova kolekcija ističe Patrickove veštine kao majstora svog zanata. Brojne kolekcije koje je stvorio oduševljavaju publiku širom sveta. Ovo su njegove kolekcije: the Elizabethan inspired Royal Collection, The Jewel Collection, the Breakfast at Tiffany’s inspired Glamour, Tango Collection, the show stopping Opera, Global Tribe, Arts and Crafts, the textured Nightlife Collection i inspirational Visionaire Collection.

Sofisticirani izgled Bohemske revolucije uključuje tkanje i pletenje kose u kombinaciji sa elegantnim frizurama. Za proslavu 10-godišnjice rada kao vodećeg eksperta za dugu kosu Partick je lansirao sofisticiranu i elegantnu kolekciju Provocateur, praćenu elegantnom i prelepom Cream kolekcijom savremenog klasičnog izgleda koja pruža sjajan pregled Patrikove sposobnosti obrađivanja svih dužina kose.

Ladies who lunch (Dame koje ručaju), Patrickova kolekcija iz 2006. predstavljena je na Salon International manifestaciji u Londonu. Jake linije i divni oblici ove kolekcije postignuti su kroz savršen balans elegantne, kontrolisane kose i uzavrelih velikih lokni i talasa. Tehnike koje je Patrick koristio da bi postigao ovaj rezultat pozajmljuju inspiraciju od genijalnosti krojenja do klasičnih frizerskih disciplina – sve je predstavljeno jednostavno uz Patrickov logični korak po korak pristup.

Ulaznice kupite na: entrio.hr/event/patrick-cameron-modern-vintage-collection-2016-3046