Stacey Broughton na 23. sajmu kozmetike i nege kose Dodir Pariza

UČITE OD NAJBOLJIH
JEDAN OD NAJBOLJIH FRIZERA NA SVETU STACEY BROUGHTON
NA SAJMU KOZMETIKE I NEGE KOSE DODIR PARIZA

MyHairDressers.com globalni ambasador za edukaciju frizera Stacey Broughton biće deo događanja na sajmu kozmetike i nege kose Dodir Pariza, 26. i 27. aprila 2014. godine na Beogradskom sajmu u Hali 2.

Stacey Broughton

Pionir Vidal Sassoon akademije i njen nekadašnji viši umetnički direktor Stacey Broughton dolazi u Beograd na sajam kozmetike i nege kose. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i učite od najboljih.

Stacey Broughton će na sajmu voditi dva seminara u sklopu kojih će demonstrirati MyHairDressers.com metodu učenja koja se zove See-Do-Stop-Check. U sklopu tih ekskluzivnih seminara Stacey će prisutnim frizerima pokazati kako frizure sa modnih pista kreirati u salonu za svoju klijentelu.

Vizuelne ideje kod stilizovanja Staceya Broughtona odigrale su središnju ulogu u kreiranju jedinstvenog Vidal Sassoon look-a, budući da su se njegove snažne i uticajne ideje nametnule kod njihovih sezonskih kolekcija.

Na mestu direktora i urednika fotografskih i video kolekcija Vidal Sassoona pokrenuo je tržište videa/DVD-a za potrebe frizerske edukacije.

Stacey je jedan od najcenjenijih edukatora frizerske industrije i podučavao je imena kao što su: Takka, Lisa Shepperd i nedavni britanski frizer godine Akin Konzi. Radio je i na mnogim televizijskim produkcijama uz Marka Hayesa, Annie Humphries i Tima Hartleya.

MyHairDressers.com je pionir u online frizerskoj edukaciji i zato je danas priznat kao jedan od vodećih prvaka u ovom novom mediju, koji pruža jedinstvenu platformu za podsticanje rasta i razvoja frizerstva širom sveta.U saradnji sa najnovijom tehnologijom MHD nudi nedeljne kvalitetne video klipove, koji Vas podučavaju i daju međunarodnim pretplatnicima neograničen pristup frizerskoj edukaciji koja je u današnjem svetu jako skupa. Uz inspiraciju i znanje koje nude najveći svetski frizeri MHD pruža svojim članovima i trening materijal koji uči i motiviše po pristupačnoj ceni.

MHD radi sa najuticajnijim i najcenjenijim predstavnicima savremenog frizerstva kao što su: Tim Hartley, Josh Wood, Patrick Cameron, Stacey Broughton, Tracy Hayes, Callam Warrington, John Vial i Lee Stafford. MHD takođe sarađuje sa kultnim ikonama i osnivačima frizerskih edukacijskih kuća kao što su: Vidal Sassoon, Guido Palau, Henry Holland, Barry Lategan i London College of Fashion.

MyHairDressers.com po jedinstvenoj ceni nudi inovacije i najbolju frizersku online edukaciju na svetu.

MyHairDressers.com – 50 svetskih frizera kroz više od 300 video klipova Vas uči tehnike šišanja, kolorisanja, modeliranja kose i make-upa.

Za više informacija pišite nam na sajam@saloninfo.org ili na info-si@myhairdressers.com
ili nas pozovite na: +386 (03) 490 33 05