Udruzenje šminkera Srbije

sminkanjeUdruženje šminkera Srbije je počelo sa intezivnim radom u januaru 2010.

Primarni cilj Udruzenja je organizovanje intezivnog make up kursa, interesantnog, novog koncepta, koji će Vam omogućiti da naučite aplikaciju make up-a koju vidite na svetskim modnim revijama, muzičkim spotovima, reklamama I internacionalnim magazinima.

Ekskluzivno za UŠS predavač je eminentni svetski priznat make-up artist iz Londona, Irena Rodgers.

Njena karijera je započela devedesetih godina u Londonu radeći u muzičkoj industriji i na internacionalnim modnim revijama u Londonu, a potom i u Milanu i Parizu : Chanel, Prada, Miu Miu, Alexandar McQuen, Armani, Dries Van Noten, Y3, Anna Molinari, Blumarine, Max Mara…

Njeni radovi se od tada redovno pojavljuju u britanskim i brojnim internacionalnim magazinima medju kojima su i Marie Claire, Instayle, Glamour i Harper’s Bazaar.

Saradjivala je sa brojnim muzičkim zvezdama, glumcima i modelima, tako da će njeno bogato iskustvo biti od velikog značaja svim polaznicima.

Udruzenje pored osnovnog, intezivnog kursa, organizuje i napredni intezivni kurs.

Osnovni se preporučuje kozmetičarima i frizerima, koji su zainteresovani da prošire svoje usluge, ali i onima koji zele da postanu šminkeri, a nemaju nikakav prethodni trening.

U okviru njega polaznici uče sve od osnovne pripreme koze, vrsta četkica i njihove primene, do šminke za venčanje, fotografiju, reklame itd.

Napredni kurs je dizajniran za polaznike koji su završili osnovni intezini kurs za početnike i za one koji su imali prethodni trening ili praksu, jer omogućava da se izrazite kreativno.

On obuhvata make-up za crno-belu fotografiju, film, tv, fantasy make-up i mnoge druge.

Na kursu će se koristi šminka I kozmetika preko 15 najvećih, renomiranih svetskih kuća, medju kojima su Lancome, Bobbi Brown, Bourjois, Illamasqua, Inglot, BeneFit, Chanel, Laura Mercier, itd.

Kurs će biti organizovan u malim grupama, tako da svaki polaznik moze da dobije posebnu pažnju , jer se svaki aspekt aplikacije uči detaljno.

Po završetku kursa se pored diplome Udruzenja dobija i cd celokupnog rada, što je je sjajna polaznica za karijeru budućeg, svetski priznatog, profesionalnog make-up artist-a i njegovog portfolia.

Pre početka prvog intezivnog kursa, koji ce se odrzati u aprilu, Udruzenje šminkera Srbije organizuje prezentaciju 20-tog marta, na kojoj će predavati Irena Rodgers.

Sve potrebne informacije mozete dobiti na nasem web sajtu: www.udruzenjesminkerasrbije.com, mozete nam se obratiti putem e-mail adrese: info@udruzenjesminkerasrbije.com ili nas mozete kontaktirati na sledeće brojeve telefona: 062/25-79-97 i 063/20-89-44

sminkanjesminkanje

sminkanjesminkanje