Usporite proces starenja i uspostavite hormonalni balans

NOVA krema za zrelu kožu namenjena ženama pre ili tokom menopauze

Beograd, 03. mart 2021 – Poznato je da nedostatak hormona, pre svega estrogena, uzrokuje prerano starenje žena, ali dobra vest je da ih delimično možemo nadoknaditi na prirodan način i vidno usporiti proces starenja.

Estrogen utiče da ćelije fibroblasta proizvode kolagen i elastin. Kada se nivo ovog hormona smanji, pojavljuju se bore, oblik lica postaje neravnomeran, a grudi i koža na celokupnom telu postaje opuštena. Tačnije, ne radi se samo o koži – što je niži nivo estrogena, to se telo brže troši.

Kako da podignete nivo estrogena?

Ključne komponente za podizanje nivoa estrogena su Hrana, specijalni Dodaci u ishrani i Kozmetika.

Hrana: Biljna mleka – pre svega sojino, braon pirinač, laneno seme i neizostavno sveže povrće i voće. Stručnjaci tvrde da proizvodi životinjskog porekla (meso) potiskuju proizvodnju estrogena zbog čega je bolje smanjiti potrošnju životinjskih proteina.

Dodaci ishrani: Fitoestrogeni se prodaju kao dijetetski dodaci u obliku crvene deteline, origana ili cimicifuge. Pre upotrebe ovih dodataka, poželjno je da se konsultujete lekarom i stručnim licem.

Kozmetika: Kreme koje sadrže fitoestrogene.

Predstavljamo specijalnu Vital Transfer Visage hormonsku kremu, najnoviji proizvod iz francuskih laboratorija brenda GERnetic International namenjen ženema u menopauzi.

Formulisana i napravljena posebno za zrelu kožu koja pokazuje znake niskog nivoa estrogena.

Kako deluje?

Fitoestrogen – glavnih sastojak kreme, vezuje za kožne receptore, aktivirajući tako fibroblaste, keratinocite i druge ćelije kože da bi proizveli kolagen i elastin, pospešujući obnavljanje i poboljšavajući kvalitet kože.

Vital Transfer Visage sadrži Genistein; fitoestrogen koji se nalazi u soji, detelini i hmelju sa strukturom koja oponaša estrogen. Ponaša se kao antioksidant i antiinflamatorno, kao i proizvođač kolagena.

Vital Transfer Visage krema za lice pomoći će u smanjenju ekstremne suvoće, gubitka gustine, debljine i elastičnosti kože, kao i sprečiti pojavu staračkih pega.

Namenjena je tretiranju kože tokom menopauze, ili neposredno pre menopauze.

Koji su glavni efekti?

  • Dopunjuje hormonske nedostatke;
  • Vraća mladalački izgled;
  • Čini da koža bude baršunasto meka;
  • Čini kožu jedrom i vraća joj sjaj.

Gernetic Vital Transfer Visage 50ml – krema za zrelu kožu (za žene u menopauzi)

Način upotrebe:

Naneti na lice i vrat ujutru i uveče u malim količinama.

Saznajte više sa OVOG linka i poručite svoju kremu.

GERnetic International je revolucionaran, alternativni brend za negu kože koji koristi naprednu tehnologiju da obezbedi ishranu kroz kožu. Veruje se da telo ima prirodnu sposobnost da se oporavlja, da vraća narušenu harmoniju kada ćelije od kojih je sazidano primaju zdrave, hranljive, aktivne molekule. Gernetic proizvodi hrane i neguju kožu, do ćelijskog nivoa, nežno je hraneći korisnim sastojcima kako bi se obezbedilo da se sama oporavlja. Ovo je zapravo jednostavna filozofija zasnovana na naprednoj ćelijskoj biologiji i biotehnologiji. GERnetic aktivne komponente, kao što su: aminokiseline, peptidi, biopeptidi, oligoelementi, vitamini i proteini se izvlače iz algi i organski gajenih biljaka. Unose se duboko u ćelije i poboljšavaju stanje i lepotu kože. GERnetic proizvodi se nanose u malim količinama što ih čini veoma isplativim. GERnetic pristup rešava probleme kao što su: dehidratacija, bore, osetljiva koža, kuperoza, akne, rozacea, opekotine, vitiligo, ožiljci, strije, celulit, gubitak elastičnosti, a utiče i na oblikovanje tela. Takođe, ima proizvode za negu grudi napravljene za negu ovog delikatnog područja.

GERnetic brižni, nežni i hranljivi pristup u nezi kože primenjuje se i na poslovno funkcionisanje. GERnetic proizvodi nisu testirani na životinjama.