Affinage B Red Boja za kosu
Affinage B Red Boja za kosu -1

Affinage B Red Boja za kosu

990,00 din sa PDV-om

Zahvaljujući najnovijoj Affinage tehnologiji imamo jedinstvenu paletu čistih pigmenata koji dodavanjem u Infiniti boje omogućavaju intenziviranje postojećih nijansi. Affinage Intensive boje se mogu miksovati sa bojama bilo kog proizvođača (postojanim ili kvazi-postojanim bojama).

Poništi
Šifra proizvoda: 138 Kategorije: , ,

Opis Proizvoda

Affinage bRED je jedinstven sistem za posvetljenje kose. Crveni, violet-crveni, bakarni, bakarno-crveni pramenovi za samo 15 minuta!

bRED je takodje dostupan i kao purpurno-crvena koja je svetlija nijansa i idealna je za korišćenje na kosi u rangu 8.0 uz korišćenje 6% i 9% hidrogena.

bRED omogućava intenzivne crvene, bakarne i purpurno-crvene pramenove sa neverovatnim podizanjem na prirodnoj i farbanoj kosi.

Ova jedinstvena AFFINAGE formulacija znači da se bRED može koristiti sa manjim procentom hidrogena u poredjenju sa sličnim proizvodima, ostavljajući kosu u odličnom stanju. Čak i u miksu sa 3% hidrogena može dati sjajan rezultat.

bRED je namenjen za izvlačenje pramenova uz mogućnost blagog grejanja i samim tim skraćenja procesa ( sa 35-40 minuta bez grejanja) na samo 15 minuta.

Upotreba:

Izmešati 25ml/25gr željene bRed nijanse sa 25 ml/25gr adekvatnog Affinage hidrogena u zavisnosti od željenog rezultata. Naneti malu količinu na kosu koristeći uobičajene metode (folija ili kapa). Ukoliko koristimo metodu na kapu prekriti glavu plastičnom kapom. Proces traje 35 minuta bez grejanja, a može se skratiti i na 15 minuta sa blagim grejanjem.

Neto težina: 100 ml

Dodatne informacije

Izbor boje:

red violet, red, copper, red copper, magenta

Recenzije

Još nema komentara.

Be the first to review “Affinage B Red Boja za kosu”

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj 011/3284-149 ili 011/3284-217 (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 138
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu