Affinage Intensives Boja za kosu
Affinage Intensives Boja za kosu -1

Affinage Intensives Boja za kosu

750,00 din sa PDV-om

Zahvaljujući najnovijoj Affinage tehnologiji imamo jedinstvenu paletu čistih pigmenata koji dodavanjem u Infiniti boje omogućavaju intenziviranje postojećih nijansi. Affinage Intensive boje se mogu miksovati sa bojama bilo kog proizvođača (postojanim ili kvazi-postojanim bojama).

Poništi
Šifra proizvoda: 121 Kategorije: , ,

Opis Proizvoda

Zahvaljujući najnovijoj Affinage tehnologiji imamo jedinstvenu paletu čistih pigmenata koji dodavanjem u Infiniti boje omogućavaju intenziviranje postojećih nijansi. Affinage Intensive boje se mogu miksovati sa bojama bilo kog proizvođača (postojanim ili kvazi-postojanim bojama). Dizajnirane su da oksidiraju sa bojom domaćinom pojačavajući ton, živost i intenzitet. Krajnji rezultat zavisi od količine dodate Intensive boje. Affinage Intensive tako|e može da se koristi i kao željena boja, ali u tom slučaju se nanosi isključivo na blajhanu podlogu. Klasičan rezultat ili divlji izgled – izbor je Vaš. Ova paleta boja omogućava frizerima širom sveta da naprave jedinstvenu boju za svakog svog klijenta. Sada crveno može biti crvenije, zlatno zlatnije, a bakar još intenzivniji.

Postoji sedam nijansi:

  • 0.1 green ash
  • 0.2 violet ash
  • 0.21 blue ash
  • 0.3 gold
  • 0.4 copper
  • 0.6 red
  • 0.76 purple

Affinage Intensives nijanse dizajnirane su tako da frizeru pružaju nove i kreativne mogućnosti i varijacije u kolorisanju koje ne postoje u nijanserima. Intensives nijanse frizera ponovo čine umetnikom!

Neto težina: 60 ml

Dodatne informacije

Izbor boje:

0.1 green ash, 0.2 violet ash, 0.21 blue ash, 0.3 gold, 0.4 copper, 0.6 red, 0.76 purple

Recenzije

Još nema komentara.

Be the first to review “Affinage Intensives Boja za kosu”

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj 011/3284-149 ili 011/3284-217 (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 121
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu