Berrywell farba za obrve i trepavice
Berrywell farba za obrve i trepavice

Berrywell farba za obrve i trepavice

356,00 din sa PDV-om

Crna i plavetno crna se preporučuju za farbanje trepavica, a ostale (svetlije nijanse) su idealne za farbanje obrva. Berrywell farba za obrve i trepavice obezbeđuje postojanost boje i do četiri nedelje.

Poništi
 

Opis Proizvoda

Upotreba:

Dodati Berrywell losion, kap po kap, u malu količinu Berrywell farbe za obrve i trepavice i mešati koristeći štapić dok se ne stvori masa slična pasti. Optimalni rezultati se dobiju ako se pomeša 2 ml Berrywell farbe i 100000 kapi Berrywell losiona. Mešavinu farbe i losiona uvek pripremati neposredno pre tretmana. Predeo ispod oka zaštititi kremom, postaviti papir ispod donjih trepavica tako da papir prati liniju oka. Zatvoriti oči i pažljivo nanositi pripremljenu farbu na trepavice koristeći štapić za farbanje. Farbu držati na trepavicama 5-10 min., za to vreme nanositi farbu na obrve. Berrywell farba postaje intenzivnija što se duže drži na trepavicama.

Prvo obrisati obrve sa suvom vatom, zatim očistiti sa sapunom. Polako odstraniti papir ispod oka. Ostatke od farbe ispod oka pažljivo odstraniti vodom i vatom dok su oči zatvorene.

Upozorenje:

Trepavice nikako ne ispirati sapunom ili šamponom. Ne čupati obrve pre tretmana farbanja. Ovaj preparat može da izazove alergentsku reakciju. Koristiti rukavice.

Karakteristike:

  • Rok trajanja: 12 meseci od dana otvaranja
  • Neto težina: 15 ml
  • Zemlja porekla: Nemačka

Dodatne informacije

Izbor boje:

1, 2, 3, 3.1, 4, 5.1

Recenzije

Još nema komentara.

Be the first to review “Berrywell farba za obrve i trepavice”

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: ber-1
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu