Bezicna ultrazvucna spatula
Bezicna ultrazvucna spatula (1)Bezicna ultrazvucna spatula (2)Bezicna ultrazvucna spatula (3)Bezicna ultrazvucna spatula (4)

Bežična ultrazvučna špatula

18.000,00 din sa PDV-om

Ultrazvučna špatula koristi mehanički vibracioni talas visoke frekvencije, koji ima široku upotrebu na polju kozmetologije.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Ultrazvučna špatula je kozmetički aparat koji je prvenstveno namenjen da se koristi u kozmetičkim salonima, ali je u poslednje vreme postao vrlo popularan i za kućnu upotrebu.

Ultrazvučna špatula koristi mehanički vibracioni talas visoke frekvencije, koji ima široku upotrebu na polju kozmetologije.

Aparat za ultrazvučno čišćenje koristi nanotehnologiju, vibracija duboko pod kožom dovodi do intenzivnog trenja izmedju čestica, povećanja temperature unutar tkiva, ubrzavanja metabolizma ćelija, potstiče mikrocirkulaciju, ubrzava odnošenje štetnih produkata.

Duboka masaža vibracijama visoke frekvencije može pospešiti mikrocirkulaciju, sagoreti masne ćelije i pomoći njohovom odnošenju putem metabolizma, te tako postići efekat čišćenja. Korišćenjem sonde specijalnog oblika , može se efikasno prodreti u kožu 4-7mm, putem vibracija moguće je eliminisati prljavštinu i višak sebuma. Ovaj princip rada omogućava efikasnije i kvalitetnije čišćenje kože. Aparat služi za otklanjanje kesica, masnih čestica, akni i ostalih nepravilnosti, i koža može bolje da apsorbuje hranjive sastojke iz proizvoda za negu.

SPECIFIKACIJA:
Način rada: Ultrazvučni talas
Materijal: Plastika i nerdjajući čelik
Frekvencija: 28Khz
Snaga: 4W
Snabdevanje snagom: AC100V-240V 50HZ/60HZ
Voltaža: 3.7V
Kapacitet baterije: 650mA
Način punjenja: Bežično punjenje
Neto težina: 170g
Dimenzije: 16.8*5*1.7cm

Garancija 2 godine.
Obuka i sertifikat su uključeni u cenu aparata.

Dodatne informacije

Bruto težina 0.5 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: va07
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu