Vosak za toplu depilaciju u disku MED

Vosak za toplu depilaciju u disku MED

560,00 din1.770,00 din sa PDV-om

Obogaćen veoma visokim stepenom pčelinjeg voska koji neguje, hidrira i ne iritira kožu, preporučuje se za sve delove tela, a posebno osetljive poput lica, prepona i pazuha.

Poništi
Šifra proizvoda: Nema podataka Kategorije: , , , Oznake: , , ,
 

Opis Proizvoda

ARCO je Italijanski proizvođač voskova i preparata za depilaciju. Kao svetski vodeći proizvođač u ovoj branši, oni neprestano rade na uvođenju i kreiranju novih različitih oblika, boja, aroma itd. Jedan od aspekata koji opravdava njihovo ime je stalna potražnja za kvalitetom, uvođenjem inovacija, efikasnošću i sigurnošću. Pruža efektnu, nežnu depilaciju i ostavlja savršenu glatkoću kože nakon depilacije.

Namena:

Vosak je namenjen za depilaciju osetljive kože. Obogaćen veoma visokim stepenom pčelinjeg voska koji neguje, hidrira i ne iritira kožu, preporučuje se za sve delove tela, a posebno osetljive poput lica, prepona i pazuha.

Upotreba:

Zagrejati vosak u aparatu za toplu depilaciju na temperaturi 60 ºC – 70 ºC pri prvom grejanju, zatim smanjiti temperaturu na 40 ºC i vosak je spreman. Na delove tela koje treba izdepilirati prethodno naneti puder u prahu, zatim naneti tanak sloj voska u smeru rasta dlačica i dozvoliti da se ohladi. Naglim potezom vosak povući u suprotnom smeru rasta dlačica i ukoliko je potrebno ponovite postupak.

Dodatne informacije

Neto težina:

250 ml, 1000ml,

Recenzije

Još nema komentara.

Be the first to review “Vosak za toplu depilaciju u disku MED”

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda:
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu