Biljno ulje susama 100ml

Biljno ulje susama 100ml

300,00 din sa PDV-om

Biljno ulje susama, bogato esencijalnim masnim kiselinama, nudi svojstva omekšavanja kože u preparatima za tretmane lica i uljima za masažu bez ostavljanja masnoće po koži.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Biljno ulje susama, bogato esencijalnim masnim kiselinama, nudi svojstva omekšavanja kože u preparatima za tretmane lica i uljima za masažu bez ostavljanja masnoće po koži. Bogato antioksidansima, smatra se da biljno ulje susama ima prednost kao sastojak u izradi kozmetike protiv starenja kože. Poznato je i da se ovo ulje koristi u tretmanima u vidu masaže za otklanjanje nelagodnosti u zglobovima.

Susamovo svetlo ulje je vrlo bogato nezasićenim omega 6 i 9 masnim kiselinama, vitaminima A, E i B1, a od minerala kalcijumom, gvožđem, manganom i bakrom. To je jedno od
najsvestranijih ulja za negu kože, kose i usana, jer je svetlo, praktično bez mirisa i ima hranljive osobine. Otporno je na oksidaciju i vrlo stabilno zahvaljujući prisustvu cikličnih etara koji pokazuju snažna antioksidativna svojstva.

INCI/SastavSesamum Indicum Seed Oil

Dodatne informacije

Bruto težina 0.2 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: ly056
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu