Fizio Elektroprovodljiva krema 1kg

Fizio Elektroprovodljiva krema 1kg

2.640,00 din sa PDV-om

FIZIO Elektroprovodljiva krema za masažu puža maksimalnu provodljivost i zaštitu uređaja. Bez opterećenja, radiotalasi putuju dubinski kroz kožu i površinska tkiva. Efikasan provodnik. Ostavlja trag hidrantne nege prijatnog mirisa.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Fizioterapeuti i fizijatri znaju šta je TECAR (CapacitiveandResistiveEnergy Transfer) terapija. Osobe sa povredama možda ne znaju, ali umeju da prepoznaju da je više od obične masaže. Da bi aparati koji se koriste za nju sačuvali superiorne karakteristike, potrebno im je pravo sredstvo.

FIZIO Elektroprovodljiva krema za masažu ima idealan odnos elektrolita i ostalih sastojaka. Upravo ta osobina običnu kremu pretvara u idealnog elektroprovodnika. Kada je koštano-mišićnom sistemu potreban tretman radiofrekventnim talasima, naša krema daje maksimalnu provodljivost i zaštitu uređaja. Bez opterećenja, radiotalasi putuju dubinski kroz kožu i površinska tkiva. Ubrzavaju kretanje molekula unutar tkiva, metabolizam i eliminaciju štetnih i bolnih agenasa.

Profesionalni proizvod koji medicinski tretman pretvara u kozmetički. Zato što efikasno otklanja bol i ostavlja utisak hidrantne nege prijatnog mirisa. Električna energija postaje toplotna. A toplotna energija čini da zaboravite pravi razlog za masažu.

Dodatne informacije

Bruto težina 1.1 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: du17
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu