Gernetic_Les_Parfaits--1
Gernetic_Les_Parfaits--1Gernetic_Les_Parfaits--2Gernetic_Les_Parfaits--3Gernetic_Les_Parfaits--4

GERNETIC LES PARFAITS antiage set – Linija za savršenu kožu

65.040,00 din sa PDV-om

Gernetic Les Parfaits antiage set sadrži serum za reparaciju kože 17 ml, dnevnu kremu za podmlađivanje 30 ml i noćnu kremu za podmlađivanje 30 ml

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Unoseći stalne inovacije Gernetic laboratorija, specijalista za negu kože već više od 40 godina, razvila je liniju koja sadrži 3 proizvoda koja zaustavljaju vreme i efikasno se bore protiv starenja kože lica i ruku.

Gernetic Les Parfaits antiage set:

  • The Concentrated repairer – serum za reparaciju kože 17 ml
  • The Youth cream – dnevna krema za podmlađivanje 30 ml
  • The Time defying cream – noćna krema za podmlađivanje 30 ml

Serum za reparaciju je izuzetno efikasan u prevenciji, usporavanju i poništavanju manifestacija starenja. Obezbeđuje odgovarajuću ćelijsku ishranu ostareloj, demineralizovanoj i dehidriranoj koži, rekonstruiše vezivno tkivo matriksa. Njegovi sastojci su izuzetno regenerativni, hranljivi, hidrirajući, antiinflamatorni, antialergeni i odlični u borbi protiv slobodnih radikala.

Dnevna krema za podmlađivanje sadrži impresivnu kombinaciju snažnih, zaštitnih, detoksifikujućih, obnavljajućih, umirujućih i regenerativnih sastojaka, kao i sastojaka koji su efikasni u borbi protiv slobodnih radikala. Ima biološki lifting efekat.

Noćna krema za podmlađivanje nežno, ali temeljno regeneriše kožu omogućavajući ćelijama kože da se odmore i da se poboljšaju aktivnosti obnavljanja. Ova krema je istinski generator koji pojačava vitalnost kože. Idealna je za nežnu i osetljivu kožu, umiruje kožu i smanjuje osetljivost.

Proizvođač: Gernetic International, Francuska.

Dodatne informacije

Bruto težina 0.30 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Be the first to review “GERNETIC LES PARFAITS antiage set – Linija za savršenu kožu”

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: FNVGCYT
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu